Бердичів Сіті
Четвер, 25.04.2024, 05:20
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Січень » 31

Минулого тижня Житомирську область сколихнули 183 злочини. З них 7 пограбувань, 114 крадіжок та 59 випадків інших протиправних діянь. За цей же період працівники міліції розкрили 115 злочинів, а саме: 54 крадіжки, 5 пограбувань та 54 інші злочини.
26 січня до Баранівського РВ звернулась жителька райцентру, 1936 р.н., з заявою про те, що із її будинку, куди невідомий зайшов через незамкнені вхідні двері, викрадено 130 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєні злочину затримали 22-річну раніше судиму місцеву жительку. 
28 січня жителька Коростенського району повідомила до міськвідділу міліції про те, що із її будинку, через незамкнені вхідні двері, невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа» вартістю 1 тисячу гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 20-річну непрацюючу місцеву жительку, яка у скоєному зізналась. ... Читати далі »

Просмотров: 1926 | Добавил: kaskader | Дата: 31.01.2011 | Комментарии (0)

За інформацією УМНС в Житомирській області, 29-го січня з міста Житомира до села Великий Ліс приїхали двоє мисливців. Чоловіки планували взяти активну участь у закритті мисливського сезону.
Будинок, де розташувалися мисливці, пустував та належав родичу одного з гостей. Коли господар будинку повернувся, виявив тіла молодих чоловіків. Приміщення будинку були задимлені. Рятувальники МНС швидко виявили причину трагедії – напередодні молоді люди сильно перегріли піч. Бік печі прикривала дерев’яна стіна. 

Коли чоловіки вже спали, дерево почало тліти, пізніше став тліти диван. Люди загинули від отруєння продуктами горіння.

За матеріалами http://dzerkalo.info



Просмотров: 791 | Добавил: kaskader | Дата: 31.01.2011 | Комментарии (0)

Чиновники житомирской мэрии и Житомирской государственной администрации дружно не пришли на эфир передачи житомирской телекомпании «Союз-ТВ», которая была посвящена проблемам повышения цен на продукты питания в Житомирской области. Вот, что по этому поводу пишет сайт телекомпании:

«Протягом усього минулого тижня журналісти ТРК «Союз-ТВ» готувалися до прямого ефіру на тему: «Чому зростають ціни на продукти харчування». Пам’ятаючи про те, що однією з умов «правильної» роботи телебачення є доступ ретельної та отриманої з різних джерел інформації, а також наявність компетентного коментаря, ми запросили до участі у програмі кількох чиновників міського та обласного рівнів, професійні обов’язки яких безпосередньо пов’язані із питаннями продовольства. Практично всі із запрошених відповіли згодою. Яким же було наше здивування, коли в день проведення прямого ефіру з тих чи інших причин (зрозуміло, об’єктивних) наші гості відмовилися. Зрештою, програма таки відбулася. ... Читати далі »

Просмотров: 772 | Добавил: kaskader | Дата: 31.01.2011 | Комментарии (0)

Сегодня ночью Интернет-портал «Рупор Житомира» www.ruporzt.com.ua подвергся хакерскому взлому.
Как сообщил «Журналу Житомира» главный редактор портала Юрий Вербовский, проблемы начались вечером 30 января, а ночью сайт перестал работать. 
По словам Вербовского, на сайте был создан пользователь через которого был закинут вредоносный вирус. Некоторая информация была потеряна. 
Это уже не первая попытка хакерской атаки на интернет-издание - попытки уничтожить сайт уже были две недели назад.
Сайт в настоящее время находится на техническом обслуживании и полностью возобновит свою работу через несколько дней.

Администрация приносит свои извинения за доставленные неудобства.

http://zhzh.info

Просмотров: 1169 | Добавил: kaskader | Дата: 31.01.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz