Бердичів Сіті
Четвер, 25.04.2024, 12:20
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 24
День захисника вітчизни виявився зовсів не святковим для 30-річного бердичівлянина. У нього вкрали гроші. Багато грошей... По його ж безпечності та необачності.

Чоловік заявив до міліції про те, що із його автомобіля «Деу Ланос», який він залишив поблизу магазину, викрадено барсетку, в якій знаходились гроші в сумі 38 тисяч гривень.

Наразі працівники міліції вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання осіб причетних до крадіжки, інформує ВЗГ УМВС. Нагадаємо, схожий інцидент трапився 9-го лютого. Тоді 28-річний киянин відпочивав в одному з кафе-барів Андрушівки, аж поки не виявив зникнення його барсетки, в якій знаходились гроші в сумі 24 тисячі гривень. Гість зі столиці відразу ж звернувся до районного відділу міліції.

А ось на декілька днів раніше, а саме 4-го лютого без водійських документів, інших цінних паперів у Житомирі залишився мешканець Івано-Франківського. 47-річний мешканець цієї західноукраїнської області прибіг до міліції з заявою про те, що на території придорожнього кафе із його автомобіля «Мерседес» викрадено викрадено барсетку, в якій знаходились посвідчення водія та документ на купівлю-продаж офісного приміщення.

Просмотров: 760 | Добавил: kaskader | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

Два невідкладних питання зібрали бердичівських депутатів на позачергову сесію. Одним із них стало внесення змін до рішення Бердичівської міської ради, що стосувалося закупівлі незавершеного будівництва дитячого садка на 330 місць, яке розташоване на Червоній Горі. Згідно вимог Мінекономіки України, у рішенні відбулася зміна одного пункту на інший.
Таміла Павлішина, заступник Бердичівського міського голови: "Враховуючи зміни у законодавстві, необхідно суто технічно відобразити це у попередньому проекті рішення шляхом зміни п.3 на п.2 ст. 39 Закону "Про здійснення державних закупівель”. Пункт 2 звучить наступним чином: "... відсутність конкуренції, у т. ч. з технічних причин, на товари, роботи й послуги, що можуть бути поставлені, виконані чи надані лише певним постачальником (виконавцем) за відсутності при цьому альтернативи”. Пункт 3-й звучить так: "... виникнення термінової потреби у товарах, роботах й послугах, у т. ч. необхідних для оперативної чи негайної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, обмеження у часі та непідконтрольних обставин, що їх не можна було уникнути”... Тобто, ми цей пункт № 3 міняємо на пункт № 2.”

Друге питання, що його розглянули місцеві народні обранці, стосувалося ТОВ "ІНКО-ФУД Україна”. Свого часу його власник — поляк Кшиштоф Стемпень — виявив бажання побудувати у Бердичеві м’ясопереробни ... Читати далі »
Просмотров: 837 | Добавил: kaskader | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz