Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 13:51
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 17
Упродовж декількох годин ночі тривали пригоди 22-річного жителя Вінницької області на Житомирщині, а закінчилися вони вранці у відділку міліції. Парубок, приїхавши до міста Бердичева на авто, позиченому тимчасово у батька, взявся реалізовувати, як згодом розповів, спонтанний план підзаробітку.

Обравши віддалений від центру мікрорайон міста, уважно оглядав двори на наявність металобрухту, а що такого не знайшлося – не біда, зате вдосталь каналізаційних люків. Саме кришки від них і взявся демонтувати, аж поки не стомився і не зрозумів, що більше, зібрав майже десяток, до його дев’ятки не ввійде. Сів за кермо і гайда.

Проте довести справу до закінчення, тобто кришки до прийомного пункту металобрухту, йому так і не вдалося. За містом на підозріло завантажений автомобіль звернули увагу інспектори Бердичівського ВДАІ і вирішили перевірити документи у керманича. З ними все було гаразд, а от ексклюзивний багаж посеред ночі свідчив сам за себе - в салоні було виявлено дев’ять каналізаційних люків. Пояснювати походження багажу водія «запросили» до міськвідділу міліції, слідом доставили й авто – повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Чоловік не став заперечувати очевидне й визнав, що кришки вкрав та назвав місця, де саме. Це або тротуари поблизу під’їздів багатоповерхівок, або взагалі проїжджа частина вулиці. Уранці ві ... Читати далі »
Просмотров: 730 | Добавил: kaskader | Дата: 17.03.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz