Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 08:23
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 19
Лейтенант служби цивільного захисту Юлія Олішевська, інженер пожежно-рятувальних робіт самостійної державної пожежної частини №9 м. Бердичів, посіла третє місце у бігу на 400 метрів на Чемпіонаті України з легкої атлетики. Змагання проходили у м. Ялта з 11 по 15 червня 2012 року. Ця перемога далася їй нелегко, оскільки поєднувати професію та захоплення доводиться, докладаючи подвійних зусиль. Але підтримка колег та рідних, особливо чоловіка В‘ячеслава, додає сил, впевненості в собі та надихає на нові перемоги.
Легкою атлетикою спортсменка займається з 2001 року. За цей час вже встигла отримати срібло на Чемпіонаті Європи серед молоді. Більше того, 24-річна Юлія Олішевська є майстром спорту Міжнародного класу, входить до складу збірної команди України з легкоатлетичного кросу та, незважаючи на свій молодий вік, вже має багато спортивних досягнень та нагород. І це не дивно, адже ще з дитинства Юля мріяла стати Олімпійською Чемпіонкою. На питання «Чому саме легка атлетика?», вона відповідає, що життя – це рух. До речі, Юлія побила свій власний минулорічний рекорд у бігові на 1000 метрів серед жінок, встановивши цього року новий.
Високий спортивний результат дозволив дівчині потрапити до складу Національної збірної команди України з легкої атлетики та у липні поточного року представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи з легкої а ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1369 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz