Бердичів Сіті
Субота, 20.04.2024, 02:25
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 35 36 »
Дитина постраждала від рідної бабусі. Залишене без нагляду немовля, якому нещодавно виповнився рік, потрапило у відро з гарячим перваком, яке бабуся необачно залишила на підлозі.

Батьки, які вирішили відвезти на якийсь час немовля до бабусі, навіть і не здогадувались чим закінчиться ця ідея… Трагедія сталась наприкінці минулого тижня. Жінка, яка мала наглядати за онукою, заробляла на життя дуже цікавим хобі – варила самогон. За свій підробіток вона неодноразово притягувалась до відповідальності за статтею 203 Кримінального Кодексу України та 12 разів отримувала адміністративні покарання, однак, засліплена наживою, ніяк не могла облишити варити дурман-зілля, що руйнувало сім’ї. Про це повідомляє РІО-Бердичів.

Бабуся наглядаючи за онукою, вирішила запустити самогонний апарат, що стояв на кухні, щоб поновити запаси продукту. Відро з уже готовим продуктом поставила на підлогу і вийшла кудись у справах. Коли бабуся повернулась побачила жахливу картину – немовля палало. Як вдалось з’ясувати згодом, дитина перекинула на себе відро з перваком, який зайнявся від газової плити. Пенсіонерка кинулась гасити дитину і викликала швидку. Розплатою за бажання заробити стало життя немовляти, яке отримало 90% опіків тіла і було доправлене в одну з лікарень Житомира, де медики докладають усіх зусиль, щоб врятувати дитину.
Категория: Новини | Просмотров: 805 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 27.06.2012 | Комментарии (0)

Дата проведення: 1 липня. Неділя

Місце зустрічі: Солдатський пляж, що на Червоній Горі (Танковий спуск).
Початок о 13-00

В тебе є гірський велосипед?! Отже настав час використати його за призначенням!
Якщо ти здатен крутити педалі, або просто любиш пригоди... Приходь і прийми участь у аматорському змаганні з дисципліни "cross-country", що вперше проходитиме у нашому місті.
Все, що тобі потрібно для участі-це гірській велосипед, гарний настрій і бажання провести свій час, як ніколи раніше.


Детальнішу інфомацію читайте на сторінці Бердичівського велоклубу "Zig-Zag"
Категория: Новини | Просмотров: 768 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 26.06.2012 | Комментарии (0)

Літня пора року в нашому місті супроводжується поглинанням  сотень літрів квасу щодня. Кожна поважаюча себе бердичівська забігайлівка повинна мати його на своєму прилавку. Зовсім інша ситуація у путінській Росії. Там продавці квасу змушені прибрати напій з прилавків в піковий сезон.

Справа в тому, що ще в минулому році були прийняті поправки до закону про регулювання виробництва та обігу алкоголю, відповідно до якого вся продукція з вмістом спирту понад 0,5 відсотка вважалася алкогольною і повинна обклеювати акцизними марками. Виняток було зроблено тільки для пива, а ось квас гірка доля не оминула. Для того, щоб не порушувати жорстокі закони Російської Федерації виробники виробляли хмільний напій нижче позначки 0,5 відсотка спирту. Про це пише "Коммерсант".

Попри запевнення чиновників, зокрема помічника президента (а зараз віце-прем'єра) Аркадія Дворковича ситуація залишається не вирішеною.

Раніше у північній країні на межі виживання опинилися виробники сидру і медовухи, які написали прем'єр-міністру листа про "знищення галузі". Їм також довелося зняти свою продукцію з прилавків і пройти ліцензування.

Олесь Небайдужий
Категория: Новини | Просмотров: 1086 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 24.06.2012 | Комментарии (0)

фото хостинг У Бердичеві в центрі міста біля пам'ятника Тарасові Шевченку, відбулась акція протесту "Захисти незалежну Україну! Захисти українську мову! Захисти своє майбутнє!". Організаторами заходу стали Бердичівська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та інші опозиційні політичні партії. Проти законопроекту "Про засади державної мовної політики" в Бердичеві виступили освітяни, духовенство, журналісти та інші містяни. Понад дві сотні присутніх на заході переконані, що дії українофобів загрожують не лише існуванню української мови, а й незалежності та цілісності нашої Батьківщини. фотохостинг без регистрации


Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Побережний відзначив неприпустимість знущання над українською мовою: "Ми мусимо чинити спротив. Це питання нашої державності, й ми не повинні мовчати. Слід активно спілкуватися у власному оточенні й пояснювати сусідами, родичам, друзям до ч ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 905 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 23.06.2012 | Комментарии (0)

Представник бердичівської школи стрибунів Антон Саєвич виступив на турнірі "Меморіал І.Д.Ковпака” у Миколаєві. Змагання стали четвертим етапом Кубка України. Бердичівлянин стрибнув цього разу на шосте місце, взявши висоту у 215 сантиметрів. Виховують спортивні вміння Антона тренери Олександр Михальченко та В’ячеслав Тиртишник.

Переможцем цього турніру, виконавши олімпійський норматив, став харків’янин Богдан Бондаренко із результатом 231 сантиметр.
Категория: Новини | Просмотров: 853 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 22.06.2012 | Комментарии (0)

Сьогодні, 21 червня Верховна Рада зняла з розгляду проект змін до закону "Про захист суспільної моралі" №7132, який мав зобов’язати інтернет-провайдерів обмежувати вільний доступ до веб-сайтів, визначених Нацкомісією з моралі як еротичні, – про це повідомляють Українські новини.
За це проголосували 233 депутати при мінімально необхідних 226. На думку комітету Ради з питань свободи слова та інформації, цей законопроект є створює умови для тиску на ЗМІ і впровадження цензури. Крім того, законопроект обмежує конституційне право громадян на свободу слова та інформації, створює нові можливості для корупції та збільшує видатки державного бюджету.

Народні депутати «близькі» Бердичеву голосували так: 

С. Піскун (фракція «Партія Регіонів») – за

П.Жебрівський (фракція Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона”) – не голосував

О.Бондаренко (Фракція "Блок Юлії Тимошенко - "Батьківщина") – не голосувала

Нагадаємо, що в жовтні 2011 року Верховна Рада підтримала в першому читанні цей законопроект ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 835 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 21.06.2012 | Комментарии (0)


Категория: Новини | Просмотров: 946 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 20.06.2012 | Комментарии (0)

Лейтенант служби цивільного захисту Юлія Олішевська, інженер пожежно-рятувальних робіт самостійної державної пожежної частини №9 м. Бердичів, посіла третє місце у бігу на 400 метрів на Чемпіонаті України з легкої атлетики. Змагання проходили у м. Ялта з 11 по 15 червня 2012 року. Ця перемога далася їй нелегко, оскільки поєднувати професію та захоплення доводиться, докладаючи подвійних зусиль. Але підтримка колег та рідних, особливо чоловіка В‘ячеслава, додає сил, впевненості в собі та надихає на нові перемоги.
Легкою атлетикою спортсменка займається з 2001 року. За цей час вже встигла отримати срібло на Чемпіонаті Європи серед молоді. Більше того, 24-річна Юлія Олішевська є майстром спорту Міжнародного класу, входить до складу збірної команди України з легкоатлетичного кросу та, незважаючи на свій молодий вік, вже має багато спортивних досягнень та нагород. І це не дивно, адже ще з дитинства Юля мріяла стати Олімпійською Чемпіонкою. На питання «Чому саме легка атлетика?», вона відповідає, що життя – це рух. До речі, Юлія побила свій власний минулорічний рекорд у бігові на 1000 метрів серед жінок, встановивши цього року новий.
Високий спортивний результат дозволив дівчині потрапити до складу Національної збірної команди України з легкої атлетики та у липні поточного року представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи з легкої а ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1373 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 19.06.2012 | Комментарии (0)

Звернення до громадян Бердичева та Бердичівського району Нинішньою владою розпочато масове знищення всього, до чого Україна йшла довгі роки, задля чого боролися і гинули патріоти. Все, що надбано за роки нашої незалежності задля того, щоб Україна стала вільною, сильною і демократичною державою – нині під загрозою!
Провладна більшість у Верховній Раді зрадила незалежну Україну! Проштовхуючи через Раду вибухонебезпечний, антиукраїнський, наскрізь провокаційний законопроект «Про засади державної мовної політики», вони свідомо нищать підвалини нашої держави.
23 червня 2012 року, об 11-00 годині, біля пам’ятника Т.Г.Шевченку відбудеться акція – протесту «Захисти незалежну Україну! Захисти українську мову! Захисти своє майбутнє!».
Закликаємо усіх Вас не будьте байдужі! Разом дамо відсіч спробам нинішньої влади понищити українство та пошматувати соборну і незалежну Україну! Тільки в єдності наша сила!
Організатори акції: Бердичівський осередок Міжнародного товариства прав людини, усі політичні сили об’єднаної опозиції, Координаційна Рада громадських організацій м. Бердичева, патріоти України.
Оргкомітет
Категория: Новини | Просмотров: 799 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 18.06.2012 | Комментарии (0)

Наприкінці робочого тижня наше місто відвідала народна обраниця від провладної партії. Новим ревізором стала депутатка від Партії Регіонів Олена Бондаренко. Перебуваючи у Бердичеві, вона мала щільний графік: провела особистий прийом громадян, долучилася до відкриття музейної кімнати історії медицини Бердичева на території монастиря Кармелітів Босих, зустрілася з трудовим колективом Бердичівського пивоварного заводу та брала участь в урочистостях із нагоди Дня медичного працівника. Слід зазначити, що депутатка від Партії Регонів вперше відвідала Бердичів.


Нагадаємо, в нашому місті більш відома інша депутат Верховної Ради України з таким же ім’ям та прізвищем. «Бердичівська» Олена Бондаренко, представляє політичну партію ВО «Батьківщина».
Категория: Новини | Просмотров: 1127 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 15.06.2012 | Комментарии (1)

Настоятеля Санктуарію отця Бенедикта Крока OCD, від імені Президента Республіки Броніслава Коморовського, Генеральний Консул Польщі у місті Вінниця Кшиштоф Свідерек нагородив Командорською зіркою «За заслуги перед Польщею». Організаторський хист та духовну силу відзначила й Бердичівська міська влада. Мер Василь Мазур вручив настоятелю парафії Орден за заслуги перед Бердичевом.


Отець Бенедикт згадував, що коли 20 років тому вони увійшли в храм, то тут була темрява, але віра людей, що бажали відновити це святе місце, була немов світлом серед тієї темряви. «Це світло й надалі сіяє в цій прекрасній святині», - підсумував настоятель.


В продовження теми, пропонуємо вашій увазі одну з серій програми «Україна насправді» присвячену бердичівським отцям кармелітам та місцевій святині - Санктуарію





Категория: Новини | Просмотров: 971 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz