Бердичів Сіті
П`ятниця, 19.04.2024, 18:28
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »
12 років тому багатодітний батько із Житомира вирішив, що його дітям ні до чого освіта, яку їм може запропонувати держава, і забрав дітей зі школи. Його діти не мають навіть початкової освіти, але вони вміють грати на барабані і з задоволенням займаються спортом. Сюжет надано ARTHlebov


Просмотров: 922 | Добавил: kaskader | Дата: 04.05.2011 | Комментарии (0)

Вчора, близько восьмої години вечора, в Бердичеві сталось жахливе ДТП. На вул. Котовського не розминулись БМВ під керуванням бердичівлянина та мікроавтобус, який розвозив по домівках службовців Бердичівської виправної колонії.
 За розповідями деяких очевидців, БМВ швидко їхало зі сторони Червоної Гори по зустрічній смузі. Водій мікроавтобуса теж виїхав на зустрічну, щоб розминутись правим боком з легковиком, але той знову поміняв траєкторію і виїхав на свою полосу. Мікроавтобус повернутись на свою полосу не встиг…
Постраждалих в ДТП чотирма автомобілями швидкої допомоги доправлено до міської лікарні. Всі працівники ДАІ на чолі з начальником Бердичівського відділу оперативно організували евакуацію постраждалих, але ні про причини, ні про наслідки ДТП коментарів поки що не давали. Також на місце пригоди прибули й інші керівники відділу внутрішніх справ, які координували роботу міліції, пожежних та лікарів.





Просмотров: 2115 | Добавил: kaskader | Дата: 04.05.2011 | Комментарии (0)

На відомому своєю поганою славою перехресті Гришківці-Половецьке об’їзної дороги Житомир-Могилів-Подільський знову сталася дорожньо-транспортна пригода. Цього разу там зіткнулися мотоцикл та скутер. Смертельним виявився удар для водія скутеру: чоловік загинув на місці. Мотоцикліста, кажуть працівники ДАІ, врятував захисний шолом. Хлопця із черепно-мозковою травмою було доставлено до центральної лікарні міста Бердичева. Охоронці правопорядку на дорогах вкотре звертаються до людей, аби ті не ганяли на великій швидкості, завжди одягали шоломи та мали при собі відповідні документи.

Ярослав Онищук, начальник ВДАІ у м. Бердичеві: «Я, як батько, закликаю інших батьків, діти яких їздять без документів: хай би приїхали, подивилися, яка транспортна пригода сталася, і задумалися: чи давати їм мотоцикл, чи ні. Державтоінспекція буде посилювати контроль, і всі нерозтаможені транспортні засоби будуть поставлені на штрафмайданчик.»

За попередніми даними, мотоцикліст їхав з боку села Вчорайше на Житомир, скутер прямував з Половецького на Гришківці. Причини аварії більш детально з’ясовуватиме слідство.

... Читати далі »
Просмотров: 1076 | Добавил: kaskader | Дата: 28.04.2011 | Комментарии (0)

30 квітня та 1-го травня у Бердичеві буде змінено рух транспорту. З восьмої ранку і до п’ятнадцятої години буде повністю перекрито проїжджу частину від перехрестя вулиць Шевченка та К. Лібкнехта до перехрестя Площі Соборної та К. Лібкнехта. Об’їзд здійснюватиметься вулицями Луппова і Свердлова.

Сергій Онофрійчук, заступник Бердичівського міського голови: «Також буд організовано обмеження на в’їзд до території кладовища. Починаючи з вулиці Войкова перехрестя Н. Сосніної і всіх вулиць, які виходять на Войкова, буде заборонено в’їзд. Крім автобусів і таксі. Перекриття буде тривати з 9.00 до 15.00.»

Окрім того, до центрального кладовища будуть їздити 33 додаткові автобуси, 12 з них — платні, інші безкоштовні. Останніми люди зможуть користуватися у поминальні дні: 30 квітня з Площі Соборної, 1-го травня з універмагу . Платні маршрутки будуть від’їжджати з Червоної гори, Площі Будівельників та Зал. Вокзалу. Тариф той самий: 1 грн. 75 коп.

Взагалі, розповідає заступник Бердичівського міського голови Сергій Онофрійчук, подібні заходи вони проводять щороку, це допомагає краще організувати проведення поминальних днів у місті.

Сергій Онофрійчук, заступник Бердичівського міського голови: «Щорічно центральне міське кладовище відвідує близько 40-50 тисяч людей. Через це запуск транспорту в загальному режимі призведе до ... Читати далі »

Просмотров: 757 | Добавил: kaskader | Дата: 28.04.2011 | Комментарии (0)

Конфликты на дорогах между владельцами автомобилей и сотрудниками службы ГАИ в нашей стране возникают все чаще и чаще.
Следящие за соблюдением правил дорожного движения инспектора утверждают, что водители за рулем ведут себя нагло, игнорируя дорожные знаки. В свою очередь автомобилистов жалуются на неадекватность гаишников, которые превышают свои полномочия, выписывая незаконные штрафы и требуя взятки за несуществующие нарушения. А иногда даже и избивают непослушного автомобилиста.
В местное отделение милиции обратился ищущий справедливости житель села Иванковцы Бердичевского района.
В поданном заявлении он утверждает, что 3 апреля в 07-00 утра он был задержан при управлении своим транспортным средством сотрудниками службы ГАИ города Казатина. Во время проведения проверки документов гаишники разговаривали с водителем в грубой форме, не реагируя на замечания и цепляясь к каждой мелочи.
В результате между остановленным автомобилистом (который был возмущен наглым поведением гаишников) и инспекторами возник словесный конфликт, который перерос в рукоприкладство со стороны работников службы ГАИ.
Защитники правопорядка без всякого предупреждения начали избивать жителя Бердичевского района, в результате чего нанесли ему численные телесные повреждения, после чего просто сели в машину и уехали, оставив побитого водителя лежать возле своего ав ... Читати далі »
Просмотров: 936 | Добавил: kaskader | Дата: 08.04.2011 | Комментарии (0)

О 8 годині ранку 04 квітня в м.Бердичеві водій автомобіля «Опель Кадет» здійснив наїзд на пішохода, 44-річну місцеву жительку, яка в нетверезому стані перетинала проїзну частину дороги.

За інформацією УДАІ УМВС України в Житомирській області, внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, з якими її було доставлено до лікарні.
Просмотров: 727 | Добавил: kaskader | Дата: 05.04.2011 | Комментарии (0)

У Бердичеві 28 березня близько 8 години вечора загорівся довоєнний дерев’яний будинок на два поверхи.

Як повідомляє телекомпанія ВІК, на місце події виїхало відділення окремого поста, згодом до нього приєдналися ще дві цистерни з водою та автодрабина.

Валерій Вітковський, начальник окремого поста СДПЧ-9: "Внаслідок розвідки було встановлено, що будинок старий, довоєнного часу забудови, має подвійне перекриття. Складністю гасіння пожежі було те, що вогонь розповсюджувався по пустотах. Тому викликали додаткові сили, автомобілі встановили на вододжерела. Пожежу було локалізовано, розбиралися перекриття”.

У двоповерхівці більше двадцяти квартир. На момент займання частина мешканців були вдома. Вони відчули запах горілого, услід за яким з’явився дим. Його джерело люди шукали у всіх квартирах, аж доки не зрозуміли, що воно знаходиться на першому поверсі.

Тетяна Смоляр, погорілиця: "Почали стукати в двері, відкрив хлопець. Я кажу: Денис, у вас щось горить. А він: не може бути. Проте взяв ключі, відкрив кухню, вона окрема загальна, а звідти вже дим і полум’я. Його мати залишила включену душову кабінку, сама пішла кудись. І сталось замикання”.

Анатолій Володимирович, погорілець: "Я з роботи прийшов, бачу — дим. Підійшли до першого поверху, покликали господарів, ті відчинили двері, а по ... Читати далі »
Просмотров: 806 | Добавил: kaskader | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

Если Вы солидный преуспевающий мужчина, который к тому же неравнодушен к женскому полу, то у вас есть все шансы стать жертвой ловких мошенниц, которые пользуясь своей привлекательностью сделают все, чтобы лишить вас части доходов.

Вот на такую «охотницу» и наткнулся один из предпринимателей города Бердичева, и едва не пожалел об этом.

Что делать на выходные обеспеченному и состоятельному мужчине, не состоящему в браке и уже изрядно уставшему от одиночества? Только пытаться найти себе веселую компанию из общества привлекательной девушки для того, чтобы в легком флирте отдохнуть от навалившегося груза проблем. А там – будь что будет, не зря же холостяцкое гнездышко пустует.

Именно с такими мыслями направлялся в увеселительное заведение один из бизнесменов нашего города, желая немного развеяться и попытать счастья в знакомстве с противоположным полом.

Пока он лениво потягивал напиток, оценивая ситуацию, к нему подсела шикарная молодая блондинка, которая под предлогом подкурить сама завязала с мужчиной знакомство. Обрадованный таким поворотом событий, помолодевший кавалер предложил даме выпить, и она охотно согласилась.

В веселой атмосфере поглощения алкогольных напитков прошло значительное количество времени, и вскоре захмелевшая парочка решила продолжить веселье у мужчины дома. Заехав по дороге в круглосуточн ... Читати далі »
Просмотров: 741 | Добавил: kaskader | Дата: 29.03.2011 | Комментарии (0)

25 марта в Бердичевский горотдел милиции обратилась местная жительница с заявлением о том, что ночью, около 23.00, в райцентре из помещения ее парикмахерской совершено кражу денег. Неизвестные, повредив металлические решетки и металлопластиковое окно, проникли в помещение и похитили 125 гривен.

Об этом сообщает пресс-служба УМВД Украины в Житомирской области.

Сумма нанесенного ущерба составляет 1,5 тыс. гривен.

 Сотрудники милиции по подозрению в совершении преступления задержали двух 15-летних ранее судимых жителей Бердичева.

По предварительным данным установлено, что ребята причастны еще к двум кражам денег, совершенных с начала года из парикмахерских на территории г. Бердичева.
Просмотров: 674 | Добавил: kaskader | Дата: 28.03.2011 | Комментарии (0)

Пригода сталася у п'ятницю. Працівники міської лікарні Бердичева звернули увагу на те, що нахилилася 45-ти метрова труба котельні, яка забезпечує теплом лікарні. Про ситуацію відразу ж були проінформовані органи місцевої влади, МНС, рятувальні і технічні служби.

Відразу було створено надзвичайну комісію, яка прийняла єдино можливе рішення: допомогти впасти деформованій біля основи трубі так, щоб вона не пошкодила будівлі лікарняної інфраструктури. Завдяки прикладеним зусиллям. труба завалилася так, як і планувалося.
Просмотров: 653 | Добавил: kaskader | Дата: 28.03.2011 | Комментарии (0)

Во время поста рыба и рыбные продукты становятся особенно популярными. Этим пользуются некоторые торговцы, которые пытаются «подсунуть» потребителям товар сомнительного качества. В начале недели внимание наряда дорожно-патрульной службы ГАИ Ровенской области на отрезке автодороги Киев-Чоп в селе Бабин Гощанского района привлек микроавтобус «Рено-Джампер».

Как сообщает пресс-служба УГАИ УМВД Украины в Ровенской области, во время проверки транспортного средства выяснилось, что 57-летний водитель «Рено», житель Бердичева, перевозил 1,5 тонны мороженой хамсы, упаковки которой уже имели специфический запах, а соответствующих документов на груз не было.

- Для выяснения всех обстоятельств автомобиль и водитель были доставлены в дежурную часть Гощанского райотдела. Через некоторое время в райотдел привезли документы на груз, но они не соответствовали действительности. Всю изъятую продукцию отправили на хранение в холодильную камеру в с.Рясники Гощанского района, - сообщил инспектор ДПС Ровенской роты ГАИ для обслуживания дорог государственного значения прапорщик милиции Александр Ящук.

Полторы тонны хамсы, срок реализации которой истек еще в октябре 2010 года, решением Государственной чрезвычайной противоэпизоотической комиссии при Гощанский райгосадминистрации были признаны некачественными. Вся рыба подлежала срочном уничтожению.

- В присутст ... Читати далі »
Просмотров: 686 | Добавил: kaskader | Дата: 23.03.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz