Бердичів Сіті
Четвер, 02.05.2024, 02:54
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2014 » Січень » 2 » Бердичеву загрожує безробіття та погіршення криміногенної ситуації
00:12
Бердичеву загрожує безробіття та погіршення криміногенної ситуації
З 1 січня цього року вступає в силу акциз на переобладнані вантажні автомобілі. Це стало можливим через закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків" прийнятий парламентом 19 грудня і підписаний президентом України 27 грудня 2013 року. 

За даними Міндоходів, близько третини ввезених в Україну вантажних автомобілів після переобладнання реєструються в органах ДАІ як підакцизні легкові авто. 

Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексій Побережний повідомив на свої сторінці в соціальній мережі Facebook про серйозні наслідки такого нововедення: "Вже з початку 2014 року в Бердичеві зросте безробіття. Якісному та недорогому переобладнанню мікроавтобусів, яким славилося, в останні роки наше місто, прийшов кінець. Законодавче «пакращення» робить цю сферу практично не вигідною. Сотні бердичівлян залишаться без роботи, а члени їхніх родин без коштів для існування. Автоматичним наслідком буде погіршення криміногенної ситуації в місті, яке й без того перетворюється на суцільну стрічку «Надзвичайних новин». Нажаль, це не остання сфера в якій передбачається скорочення працівників цього року в Бердичеві. Реальні дії зі створення нових робочих місць з боку місцевої влади традиційно відсутні".

Нагадаємо, за законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків" (автор - Хомутиннік Віталій Юрійович, Партія Регіонів) ухвалений 19 грудня проголосувала фракція Партії Регіонів та Комуністичної партії України, а також деякі позафракційні. Жоден депутат від опозиції не підтримав введення акцизів на переобладнані вантажні автомобілі.
Категорія: Новини | Переглядів: 764 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz