Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 17:55
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Бердичівляни на Майдані постійно потрапляють в ефіри телеканалів
17:27
Бердичівляни на Майдані постійно потрапляють в ефіри телеканалів
Поки бердичівські патріоти-свободівці перебувають в інформаційній блокаді на рідній землі, там, на столичному ЄвроМайдані вони постійно потрапляють «у кадр» центральних телеканалів. Перше повідомлення вийшло рано-вранці 2 грудня в ефірі телеканалу 1+1. Саме того дня мітингувальники, серед яких були й бердичівські активісти, о 6-ій годині ранку вирушили з Майдану Незалежності під стіни Кабінету міністрів. Під час мирної акції люди блокували роботу Кабінету міністрів, який грубо порушив закон про засади внутрішньої та зовнішньої політики та поглумився над прагненнями українців жити за цивілізованими європейськими принципами. Тоді вперше за час Євромайдану лідер бердичівських свободівців Олексій Побережний прокоментував журналістам центральних ЗМІ ситуацію. 

За кілька днів до нього та до місцевої свободівки Ольги Матвійчук за коментарем звернулася й знімальна група «Першого ділового» телеканалу (дивіться нижче). 

За інформацією, яка стала відома сайту незалежних новин "Бердичів СІТІ" скоро глядачі також зможуть побачити й розгорнутий репортаж про життя справжнього ветерана Євромайдану, бердичівлянина Василя Клюби. Чоловік за більш ніж три тижні лише кілька днів був вдома, а весь цей час він перебуває там, де вирішується доля України. Василь розповів журналіста де він спить, харчується, а також зателефонував дружині додому. 

Нагадаємо, щотижня Євромайдан у столиці відвідують кілька сотень бердичівлян. А за останні три тижні загалом там перебувало більше півтори тисячі наших земляків зі славного міста Бердичева. Про бердичівлян на головній площі столиці читайте згодом у матеріалі «Бердичівські обличчя столичного ЄвроМайдану» на сайті БердичівСІТІ.

 
Категорія: Новини | Переглядів: 912 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz