Бердичів Сіті
Середа, 24.04.2024, 05:56
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 17 » Бердичівська каса поїде, а лікарі лишаться
15:17
Бердичівська каса поїде, а лікарі лишаться
Лікарняна каса міста Бердичева припинить своє існування з першого серпня цього року. Таке рішення прийняли більшістю голосів на загальних зборах членів організації, повідомляє Бердичів Діловий.

Одна з головних причин ліквідації полягає в якості медичного обслуговування за межами «найкращого міста». Окрім того, як в Житомирі, так і у Вінниці надається значно більший перелік послуг діагностичного та лікувального характеру. На сьогодні скоротилася й кількість охочих брати участь в місцевій системі лікарняної взаємодопомоги. Попри це, членами «каси» досі залишається 1720 людей. Всі вони автоматично перейдуть до складу Лікарняної каси Житомирської області. Відтепер, окрім традиційних 25 гривень, доведеться доплатити ще три гривні на членський квиток.

Особи ж, які найближчим часом будуть проходити термінове лікування в медичних установах, повинні заплатити внески на три місяці вперед.

Подібні структурні маніпуляції за словами експертів нададуть змогу мешканцям Бердичева полегшувати фінансове навантаження лікуючись не лише у всіх медичних установах Житомирської області, а й у клініках і лікарнях республіканського значення.
Категорія: Новини | Переглядів: 882 | Додав: Alexey_NTSA8734 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 smile  
0
Доброго дня! Деякі уточнення до статті: для того, щоб пройти термінове лікування в медичних установах тим, хто перебував в Бердичівській лікарняній касі", не потрібно сплачувати добровільні пожертвування за три місяці наперед. Людям ,які переходять з Бердичівської ЛК до БО "Лікарняна каса Житомирської області", необхідно лише сплатити 3 грн. вступного внеску. За довідками звертайтеся на телефон цілодобової "Гарячої лінії" (55 49 50) або на Бердичівську філію БО "Лікарняна каса Житомирської області" (4 07 14).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz