Бердичів Сіті
Середа, 24.04.2024, 09:19
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Білл Гейтс: 11 правил життя, яких не вчать в закладах освіти
15:43
Білл Гейтс: 11 правил життя, яких не вчать в закладах освіти

Команда незалежного новинарного ресурсу Бердичів СІТІ хоче, щоб наше місто стало кращим та успішнішим. А спільний результат, як відомо, залежить від вкладу кожного. Отож, пропонуємо Вашій увазі поради кращих. Сьогодні це голова ради директорів компанії Майкрософт та найбагатша людина планети – Білл Гейтс. Виступаючи перед старшокласниками він сформулював 11 правил, які, на його думку, вони ніколи б не дізналися навчаючись у класичних закладах освіти:

1). Життя несправедливе – треба погодитись з цим фактом.

2). Світу абсолютно байдуже на твоє самовідчуття і самоповагу. Світ очікує від тебе досягнень, перед тим як сприйняти твої емоції та відчуття власної гідності.

3). Малоймовірно, що тобі почнуть платити 40 тисяч в рік одразу по зевершенню школи. Ти не станеш віце-президентом компанії з лімузином і особистим шофером, поки не заслужиш цього.

4). Якщо ти думаєш, що твій вчитель строгий і вимогливий, - зачекай знайомства зі своїм босом. На відміну від вчителя, кар'єра боса залежить від того, як ти справляєшся зі своїми завданнями.

5). Обсмажувати бургери в Макдоналдсі - не принижує твоєї гідності. Твої прадіди назвали б будь-яку - навіть таку - роботу «хорошим шансом».

6). Не поспішай звинувачувати у кожній своїй невдачі своїх батьків. Не ний і не носись зі своїми невдачами, вчися на них.

7). До твого народження твої батьки не були такими нудними і нецікавими людьми, якими вони здаються тобі зараз. Вони стали такими, заробляючи на твоє безтурботне дитинство, слухаючи твою нескінченну балаканину про те, який ти класний. Тому, перед тим, як вирушати рятувати світ від знищення жадібним поколінням твоїх батьків, спробуй для початку навести лад у власній кімнаті.

8). Твоя школа відмінила поділ на переможців і лузерів, а ось життя - ні. У деяких школах припинили ставити погані оцінки і дозволили скільки завгодно разів здавати тести чи контрольні. Це не має ні найменшого відношення до того, що відбувається в реальному житті.

9). Життя не розділене на семестри, літніх канікул в ньому не існує, і дуже мало роботодавців зацікавлені в тому, щоб допомогти тобі знайти твоє власне «я». Тобі доведеться робити це в свій особистий час.

10). Не плутай реальне життя з тим, що показують по телевізору. У житті людям доводиться більшу частину часу проводити не в кав'ярні, а на робочому місці.

11). Підтримуй добрі стосунки з «ботанами та заучками». Швидше за все, один з них скоро стане твоїм начальником.

Категорія: Новини | Переглядів: 671 | Додав: Alexeyntsa | Теги: Життя, Білл Гейтс, 11 правил життя, Бердичів Сіті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz