Бердичів Сіті
Четвер, 16.05.2024, 03:47
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Березень » 22 » Екс-кандидат бердичівлянин Піскун себе не захистив?
00:40
Екс-кандидат бердичівлянин Піскун себе не захистив?
Джерела стверджують, що Пшонка поставив Піскуну умову: або допомогти слідству у справі Тимошенко по ЄЕСУ, або сісти у в'язницю. Після цього екс-генеральний прокурор Святослав Піскун покинув Україну разом з родиною і через своїх представників продає майно. 

Після парламентських виборів у Бердичеві колишній генпрокурор не з'являється на публіці. 

З літа минулого року пустує будинок Піскуна і в Ірпіні. Крім того, він виставив на торги котедж в елітному закритому комплексі в центрі гірськолижного курорту Буковель, який раніше не збирався продавати. 

Як розповів на умовах анонімності політик, товариш Піскуна, напередодні виборів генпрокурор запросив екс-генпрокурора у свій кабінет. "Пшонка поставив умову: або визнаєш, що президент Ющенко дав вказівку закрити кримінальну справу проти Тимошенко, або сядеш за те, що закрив справу ЄЕСУ незаконно", - стверджує співрозмовник. 

Політик, як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, вчасно зробив висновки і, не чекаючи закінчення гучної кримінальної справи, покинув Україну. Серед країн, куди він міг емігрувати, називають Іспанію, Францію та Ізраїль. 

Піскун, з яким вдалося зв'язатися, запевняє, що знаходиться в Україні, але від особистої зустрічі відмовляється. Факт бесіди з Пшонкою він підтвердив: "У нас дійсно з Пшонкою була розмова, він мене запитував, чому було закрито справу. Я сказав, що вчинив так, як і він би сьогодні вчинив у відношенні Азарова. Президент Ющенко, природно, був в курсі всіх питань".

В той же час, Генеральна прокуратура України не має кримінальних проваджень проти колишнього генпрокурора Святослава Піскуна. Про це повідомила ЛІГАБізнесІнформ цитуючи прес-секретаря ГПУ Маргариту Велькову. 

Як повідомляє журнал Форбс в матеріалі «Прокурор-невидимка», сім’я екс-генпрокурора Святослава Піскуна володіє як мінімум п’яти маєтками. Йдеться про київський будинок на Оболонській набережній, 29 (подібні маєтки продають за $3-5 млн), котедж в Ірпені та будинок в Криму, про який розповів сам прокурор. 

Окрім того, Піскун виставив на торги особняк в елітному закритому комплексі в центрі гірськолижного курорту Буковель, оцінивши апартаменти в $1,2 млн. 
Категорія: Новини | Переглядів: 855 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz