Бердичів Сіті
Понеділок, 06.05.2024, 21:12
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 23 » Герой кримінального скандалу Мазур пішов в помічники нардепа
17:32
Герой кримінального скандалу Мазур пішов в помічники нардепа
Вінничанин Геннадій Мазур, який нещодавно займав посаду заступника податкової служби Вінницької області, перебрався у Київ. Він тепер не податківець, а помічник народного депутата Миколи Джиги. 

- Так, це правильна інформація, - відповів він по телефону журналісту „20 хвилин”. - Я зараз у Києві. Працюю в апараті Верховної ради. Написав заяву. Ні, не на звільнення. На перевід. Звільнився з Державної податкової служби України і перейшов на інше місце роботи, не пов’язане з податковою. А життя далі покаже, як буде... 

Нагадаємо, що Геннадій Мазур, будучи на посаді заступника Ірини Зленко, фігурував у кримінальному скандалі про золото, нібито ввезене в Україну з Туреччини подружжям підприємців, продане під виглядом прикрас власного виробництва і належним чином не оподатковане. Йшлося про тону золота і сім мільйонів несплачених податків. 

В службовому кабінеті податківця у „Книжці”, в його вінницькій квартирі та у приватному будинку в Тростянці проводила обшуки спецслужба. Він був свідком і міг стати підозрюваним. Дружина Мазура, тростянецька бізнес-леді, здавала в оренду виробничі потужності ладижинським ювелірам. Ті потім заперечували, що вінницький посадовець Мазур – їхня „криша”. Розповідали пресі, як самі всього досягли і що турецького золота в їхніх магазинах немає. 

 - Сьогодні по кримінальній справі, як і тоді, жодного підозрюваного. Нічого ніде не доказано. Нічого! Оте, що півроку тягнулося, - просто замовний варіант, - сказав про справу ухилення від сплати податків Геннадій Мазур і пообіцяв невдовзі розставити всі крапки над „і”. 

А раніше коментував так: приплели до надуманого злочину, бо комусь дуже потрібна була його посада. Тепер, виходить, звільнив цю посаду сам. 

Доречі 

В податковій службі, яка тепер називається Головним управління Міндоходів у Вінницькій області, з червня два нових заступника. 

Марія Кисельова, що раніше працювала в Козятинський податковій інспекції. Та Євгеній Нагорний, який керував Могилів-Подільською податковою інспекцією. 

Категорія: Новини | Переглядів: 615 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz