Бердичів Сіті
Четвер, 02.05.2024, 00:53
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 12 » Як не переплачувати за закордонний паспорт або здирники хочуть від ДемАльянсу 100 тисяч
16:45
Як не переплачувати за закордонний паспорт або здирники хочуть від ДемАльянсу 100 тисяч
На Житомирщині молоді активісти вже тривалий період борються зі здирництвом під час отримання закордонного паспорту. Значна кількість громадян вже скористалася порадами людей, котрі власним прикладом намагаються наблизити нас до цивілізованих європейських стандартів життя. У той же час, державне підприємство «Інформ-ресурс» подало в суд на голову Житомирської обласної організації партії Демократичного Альянсу Дмитра Ткачука.

Причиною позову стала публікація документів про перевірку ДП «Інформ-ресурс» Державною фінансовою інспекцією. Перевіркою, зокрема, було виявлено фінансових порушень на суму близько 10 мільйонів гривень. На думку представників ДП «Інформ-ресурс», публікація завдала моральної шкоди діловій репутації на суму в 100 тисяч гривень.

«ДП «Інформ–ресурс» своїм позовом вирішило влаштувати театр абсурду. Інформація, яку ми опублікували, отримана через офіційні джерела від Держфінінспекції завдяки праву на доступ до публічної інформації. Якщо «Інформ-ресурс» не згоден з вказаною інформацію і вважає її недостовірною, то нехай подає в суд на Держфінінспекцію. Я думаю, що це просто спроба залякати нас і припинити рейди ДемАльянсу в паспортні столи. Але їм це не вдасться», - стверджує голова Житомирської парторганізації Демократичного Альянсу Дмитро Ткачук.

Голова житомирського ДемАльянсу зазначив, що за тривалий час кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах» ДемАльянс має чимало фото- і відеодоказів того, як представниками ДП «Інформ-ресурси» видаються свавільні квитанції на сплату необов’язкових послуг.

«Не розумію, про яку ділову репутацію можа говорити, якщо підприємство заробляє на тому, що обдурює українських громадян», - обурюється Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, кампанія «Стоп свавіллю в паспортних столах» Демократичного Альянсу покликана зупинити побори з громадян при оформленні закордонного паспорту для тимчасового виїзду за кордон.

Активісти Демократичного Альянсу в рамках всеукраїнської кампанії "Стоп свавіллю в паспортних столах!” здійснюють рейди до паспортних столів, у ході яких виявлено порушення в механізмі оформлення закордонних паспортів.

Разом з обов'язковими платежами громадяни сплачують необов’язкові, часто необґрунтовані, платежі. До розряду таких платежів в першу чергу відносяться оплати за міфічні послуги підприємств "Інформ-Ресурси” та "Документ”, які є необов’язковими та призначення яких часто навіть не зазначається.

Відео з youtube-сторінки Демократичного Альянсу про те, що варто робити щоб не бути обдуреним https://www.youtube.com/user/demallianceukraine

 
Категорія: Новини | Переглядів: 1420 | Додав: Alexey_NTSA8734 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz