Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 02:36
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 17 » Хлопець приїхав в Бердичів красти кришки від каналізаційних люків
12:21
Хлопець приїхав в Бердичів красти кришки від каналізаційних люків
Упродовж декількох годин ночі тривали пригоди 22-річного жителя Вінницької області на Житомирщині, а закінчилися вони вранці у відділку міліції. Парубок, приїхавши до міста Бердичева на авто, позиченому тимчасово у батька, взявся реалізовувати, як згодом розповів, спонтанний план підзаробітку.

Обравши віддалений від центру мікрорайон міста, уважно оглядав двори на наявність металобрухту, а що такого не знайшлося – не біда, зате вдосталь каналізаційних люків. Саме кришки від них і взявся демонтувати, аж поки не стомився і не зрозумів, що більше, зібрав майже десяток, до його дев’ятки не ввійде. Сів за кермо і гайда.

Проте довести справу до закінчення, тобто кришки до прийомного пункту металобрухту, йому так і не вдалося. За містом на підозріло завантажений автомобіль звернули увагу інспектори Бердичівського ВДАІ і вирішили перевірити документи у керманича. З ними все було гаразд, а от ексклюзивний багаж посеред ночі свідчив сам за себе - в салоні було виявлено дев’ять каналізаційних люків. Пояснювати походження багажу водія «запросили» до міськвідділу міліції, слідом доставили й авто – повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Чоловік не став заперечувати очевидне й визнав, що кришки вкрав та назвав місця, де саме. Це або тротуари поблизу під’їздів багатоповерхівок, або взагалі проїжджа частина вулиці. Уранці відкриті трьохметрові люки для багатьох мешканців довколишніх будинків могли стати небезпечним сюрпризом: або цікаве дитинча загляне, або колесо автівки втрапить. Легковажність однієї особи поставила під ризик багатьох інших людей.

- Я був рядом біля Бердичева. Просто стукнуло в голову, тому що треба гроші. Зробив, а не подумав. Не усвідомлював, що роблю. Треба було гроші. Дуже жалію. – пояснює затриманий міліціонерам.

Втім жителі будинків, у дворах яких він похазяйнував, категоричні у своїх висловлюваннях стосовно молодика.

- Треба йти працювати, а не красти. Дитина маленька буде бігти, впаде і хто буде винен? Він на пляшку шукає, а те, що дитина постраждає його не хвилює. Садити треба таких і надовго.

Як розповів дільничний інспектор Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Грибан, подібні крадіжки на території міста упродовж останніх двох років трапляються вкрай рідко. Постійна профілактична робота у цьому напрямку із власниками пунктів прийому металобрухту приносить свої результати. Такий чавун, навіть подрібнений, або взагалі не приймають, або відразу повідомляють про нього до міліції, тож відсутність попиту і згубила пропозицію.

Наразі вирішується питання щодо порушення за даним фактом кримінальної справи за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Тож затриманому його кримінальний підзаробіток може обійтися аж надто дорого.
Переглядів: 730 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz