Бердичів Сіті
Четвер, 28.03.2024, 17:22
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Січень » 31 » Кримінальні новини Житомира за минулий тиждень
19:36
Кримінальні новини Житомира за минулий тиждень

Минулого тижня Житомирську область сколихнули 183 злочини. З них 7 пограбувань, 114 крадіжок та 59 випадків інших протиправних діянь. За цей же період працівники міліції розкрили 115 злочинів, а саме: 54 крадіжки, 5 пограбувань та 54 інші злочини.
26 січня до Баранівського РВ звернулась жителька райцентру, 1936 р.н., з заявою про те, що із її будинку, куди невідомий зайшов через незамкнені вхідні двері, викрадено 130 гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєні злочину затримали 22-річну раніше судиму місцеву жительку. 
28 січня жителька Коростенського району повідомила до міськвідділу міліції про те, що із її будинку, через незамкнені вхідні двері, невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа» вартістю 1 тисячу гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 20-річну непрацюючу місцеву жительку, яка у скоєному зізналась.
28 січня до Богунського РВ надійшло повідомлення про те, що із будинку 35-річної жительки обласного центру, через незачинене вікно, невідомим викрадено масляний обігрівач. Сума збитку становить 448 гривень. Дільничні інспектори міліції спільно із працівниками державної служби охорони за підозрою у скоєнні злочину затримали 28-річну непрацюючу раніше судиму місцеву жительку, яка у скоєному зізналась. 
До Малинського МВ звернувся 27-річний житель Київської області з заявою про те, що поблизу гуртожитку учбового закладу, невідомий незаконно заволодів його автомобілем «Чері». Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 20-річного місцевого жителя. Автомобіль повернуто власникові. Слідство триває.

Повідомляє http://reporter.zt.ua


Переглядів: 1904 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz