Бердичів Сіті
Понеділок, 06.05.2024, 15:56
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 13 » Лабунську на прийомі громадян бачили аж у квітні
18:10
Лабунську на прийомі громадян бачили аж у квітні
Тільки двоє народних обранців зустрічаються особисто із виборцями відповідно до графіку. Регіонали-мажоритарники узагалі не ведуть особистих прийомів, а позафракційна Лабунська востаннє у Бердичеві слухала людей у квітні. 

Телефони шести приймалень депутатів-мажоритарників від Житомирщини знайти було не важко, якщо не включати приймальні екс-спікера Литвина. Єдиний контакт – це представництво Народної партії в Житомирській області, де на дзвінки не відповідають. Тому дізнатись, чи бачиться Литвин із виборцями на особистому прийомі, не вдалось. 

Приїздить до виборців, але не за чітким графіком позафракційна Анжеліка Лабунська, яка виграла вибори за підтримки «Батьківщини», але до фракції так і не вступила. У Бердичеві (центр виборчого округу №63) Лабунську на прийомі бачили у квітні. 

Коли вона знову приїде слухати проблеми виборців у Бердичеві – не знають. Кажуть, що у приймальні бердичівлянам спробують допомогти помічники Лабунської. 

Приймальня у Бердичеві - (04143) 4-33-66 

Але є депутати, які взагалі відсторонились від проблем свого округу і бачитись на прийомах із виборцями не хочуть. Це регіонал Володимир Пехов та член фракції Партії регіонів Віктор Развадовський. 

До Развадовського намагались дотелефонуватись відразу за кількома номерами. Його округ хоч і має центром місто Чуднів, але його частина входить до складу Житомира. Один із телефонів приймальні – у редакцію газети «Ехо». Там журналістам повідомили, що там приймальні немає і Развадовського вони не бачать. Ще один контакт у Чуднові виявився телефоном редакції газети «Чуднівська фортеця». Там по-секрету сказали, що Развадовський іще жодного разу на прийом не приїздив, але працюють його помічники, які і вислуховують проблеми виборців. 

Приймальня у Чуднові – (04139) 2-20-61 

Нагадаємо, що народний депутат України відповідно до Законодавства має проводити особистий прийом громадян у дні, визначені Верховною Радою України для роботи з виборцями. 

Категорія: Новини | Переглядів: 611 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz