Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 16:53
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 2 » На одного депутата-комуніста в Бердичівській міській раді стало менше
15:14
На одного депутата-комуніста в Бердичівській міській раді стало менше
Українці систематично чують з центральних телеканалів про безчинства та відчуття вседозволеності депутатів різних рівнів. Нещодавно наше чудове місто Бердичів теж стикнулося з нахабством депутата-комуніста Бердичівської міської ради. Наприкінці минулого року послідовник ідеології марксизму-ленінізму жорстоко побив свою сусідку спортивним знаряддям буржуйської гри бейсбол – бітою. Внаслідок неврівноваженості депутата-комуніста жінка отримала чисельні удари та перелом руки, якою вона закривалася від невмотивованої атаки обранця бердичівлян. Потерпіла звернулася до міліції, яка виявила при обшуку ще більшу неповагу до закону України – чолов’яга в своєму помешканні тримав незареєстровану вогнепальну зброю і боєприпаси до неї, пояснити походження яких не зміг.

Судовий процес відкрив прізвище депутата делегованого Бердичівською Компартією до органу місцевого самоврядування - Пузиренко Григорій Іванович. Результатом розгляду інциденту за участю «червоного представника» стало визнання його винним за незаконне зберігання вогнепальної зброї і нанесенні тілесних ушкоджень. Суд зобов'язав його виплатити матеріальну компенсацію за лікування і моральну шкоду, а також засудив його до позбавлення волі строком на півтора року. Через те, що підсудному 65 років вирок виконуватиметься умовно.

Чергова сесія депутатів міської ради міста Бердичева принесла новий сюрприз, комуніст Григорій Пузиренко побажав достроково скласти з себе депутатські повноваження. Партійний список місцевих червоних привів до міської ради нового представника - Калитинець Галину Михайлівну. Можливо жіноча миролюбність зможе розчинити неприємні спогади про «червону агресію старої гвардії».
Категорія: Новини | Переглядів: 718 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz