Бердичів Сіті
Четвер, 25.04.2024, 19:58
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 28 » Наслідки ДТП на трасі Київ-Чоп: зруйновано бетонну зупинку та розлито 10 000 літрів кислоти
14:04
Наслідки ДТП на трасі Київ-Чоп: зруйновано бетонну зупинку та розлито 10 000 літрів кислоти
О 10:55 28-го травня в селі Кмитів Коростишівського району Житомирської області виникла дорожньо-транспортна пригода за участю трьох вантажних автомобілів. Унаслідок пошкодження колеса, водій вантажного автомобіля DAF, рухаючись у напрямку Києва, здійснив зіткнення ще з двома вантажівками, які рухались у попутньому напрямку. Даний автомобіль перевозив молочну кислоту у 18-ти спеціальних ємностях. У результаті ДТП вантажівка зіткнулась із бетонною зупинкою громадського транспорту. Одинадцять із вісімнадцяти ємностей пошкоджені, на проїжджу частину та кювет пролилось близько 10000 літрів речовини. Водія «фури», затиснутого у кабіні, довелося визволяти рятувальникам МНС за допомогою спеціального обладнання. З травми різного ступеню тяжкості він доставлений до Коростишівської центральної районної лікарні. До ліквідації наслідків ДТП залучено відділення рятувальників міста Коростишів та 2 відділення аварійно – рятувального загону спеціального призначення з обласного центру, автокран та два вантажних автомобілі.

Для недопущення подальшого розтікання кислоти виконано обвалування. На місці події працює оперативна група Територіального управління МНС у Житомирській області, працівники Коростишівського РВ УМВС та УДАЇ.



 



Прес-служба ТУ МНС у Житомирській області
Категорія: Новини | Переглядів: 888 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz