Бердичів Сіті
Вівторок, 23.04.2024, 20:29
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Новини
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 »
Будь-яке суспільство живе певними міфами, в українському - активно розвивається те, що депутатом Верховної Ради може бути лише олігарх. Подібний помилковий стан речей насправді сприяє ще більшому фінансовому розшаруванню суспільства і деградації якості народних обранців. Європа залишається заможним і цивілізованим континентом, саме тому що мери багатьох міст є чесними людьми яких контролює суспільство. Більше того, статки там займають далеко не перше місце. Мер Лондона наприклад щодня їздить на роботу на велосипеді. Від цього його місто не втрачає, а навпаки адже пересуваючись на двоколісному і до людей ближче, і якість дороги можеш оцінити краще, і повітря не забруднюєш.

В Україні, нажаль все складніше. Жалюгідний економічний стан населення, сприяє до деградації цінностей при виборі «кращих з кращих». Отак, мені довелося долати міфи і реальність, які активно живуть у головах мешканців нашого виборчого округу. Дивлячись на те, як у наше місто пхається кандидатами у депутати цілий «парад київських зірок» я зрозумів, що голосувати власне нема за кого. (Детальніше про причини походу на вибори читайте в матеріалі « ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 910 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.11.2012 | Комментарии (0)

День виборів наближається, напруга зростає, з різних боків лунає інформація про можливі фальсифікації та порушення. Від кожного з нас може залежати чесність та прозорість виборів від яких залежатиме наше майбутнє. Пропонуємо вашій увазі навчальне відео для спостерігачів від Divaki production.

Статус офіційного спостерігача і його права
Для чого нам потрібні офіційні спостерігачі? Хто може бути спостерігачем? Хто НЕ може бути офіційним спостерігачем? Як відбувається реєстрація ОС? Права офіційних спостерігачів. Що НЕ має права робити спостерігач. Що таке "безпідставне втручання і порушення законного ходу виборчого процесу"? Не заповнюйте замість виборця його виборчий бюлетень! Не порушуйте таємницю голосування. Всьому свій час.
http://youtu.be/uCt0V0Jg1IU

Підготовче засідання напередодні дня голосування
Готовність приміщення до голосування. Розподіл обов'язків членів ДВК на день голосування. Складання витягу зі списку виборців
http://youtu.be/xguc9uo0i_g

Підрахунок голосів на виборчій дільниці. Ч. I
Кворум. Порядок підрахунку голосі ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 893 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 24.10.2012 | Комментарии (0)

 Міжнародний благодійний фонд «Планета Взаємодопомоги» оголошує конкурсні торги на закупівлю послуг з ремонтних робіт.
Дана закупівля необхідна для проведення ремонту кімнат для створення клубу активної реабілітації в рамках проектної діяльності громадської організації Навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами «Насіння Надії» в м. Бердичеві.


Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг 10 листопада – 31 грудня 2013 р.

Пропозиції приймаються за адресою: 03055, м. Київ, провулок Тбіліський, 10 тел./факс: (044) 489-20-79 01.11.2012 – кінцевий термін подання пропозицій.


Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (096) 7055213 , контактна особа: координатор проектів Чорнобривець Ірина
(звертайтеся також через електронну пошту chernobryvetsi@list.ru)

Навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами «Насіння Надії» в м. Бердичеві.
Категория: Новини | Просмотров: 771 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 16.10.2012 | Комментарии (0)

На нашу електронну пошту berdcityinfo@gmail.com надійшов лист постійної читачки, який порушує надзвичайно важливу тему нашого рідного міста Бердичева. Отож, пропонуємо вашій увазі обмізкувати разом тему "бігмордів".

По роду своєї діяльності відвідала нещодавно місто Вінницю. Чисте, гарне, світле місто. Тихо, спокійно. Відчуття таке, що немає ніяких передвиборчих перегонів, немає засилля бруду у вигляді велетенських щитів замість ясного сонечка. І ось повертаюсь у Бердичів і відразу попадаю ніби у фільм жахів: «Бігморди, бігморди, бігморди….». Наше місто мабуть, здатне вибороти рекорд. Рекорд, котрому не позаздриш. У Бердичеві спостерігаємо «бігмордно-бігбордне» засилля.

Десятки, сотні бігбордів заполонили вулиці міста, спотворюючи оточуючий краєвид, затуляючи вікна мешканців прилеглих будинків, вражаючи несмаком та зневагою до городян і гостей міста. Вже й неба синього від них не видно. Скоріше б ці вибори закінчились!

Старовинний Бердичів перетворився на дешеву брудну агітку. Невже міську архітектуру та міську владу не хвилює подібне неподобство? Адже саме наші можновладці видають численні дозволи на встановлення величезної кількості гігантських щитів на міських вулицях.

І це ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 904 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 03.10.2012 | Комментарии (1)

В Україні триває агітаційна кампанія, яка завершиться 27 жовтня. Боротьба за народну любов буде досить напруженою. Та найголовніше, що серед імен, зазначених у переліку кандидатів, варто відмітити – Олексія Побережного – наймолодшого кандидата у народні депутати.

Долучайтеся до його групи підтримки
Вконтакте http://vk.com/club13497968


Молодь завжди здатна приносити щось нове у різні сфери життя суспільства. Вона вирізняється оригінальним баченням майбутнього України, а відтак і свого місця в усіх тих процесах, що відбуваються в державі. Головне, при цьому, бути активним громадянином своєї країни. Саме таким, за словами багатьох, є кандидат в народні депутати – Олексій Побережний. Передвиборча програма Всеукраїнського об'єднання «Свобода» під назвою: «Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі» якнайкраще ілюструє його бачення майбутнього України та тих соціальних, політичних та культурних перетворень, яких наша держава потребує в першу чергу.

Ознайомитися детальніше та обговорити
http://vk.com/topic-13497968_27125598


Саме з цією програмою йде ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1124 | Добавил: Alexey_NTSA8734 | Дата: 10.09.2012 | Комментарии (0)

Вперше з часу створення бердичівського окружкому 6 вересня на засідання зібралися всі представники політичних партій, які потрапили до окружної виборчої комісії №63. З самого початку Голова – Анастасія Камалова (від фракції Комунстичної партії України) звернулася до присутніх з проханням поводитися стримано, аргументуючи свою позицію статтями Закону України «Про вибори». «Новачки», котрі з’явилися вперше, зачитали обітницю чесно та законно виконувати свої обов’язки. Після цього настала урочиста мить вручення посвідчень.

Організатори виборів на нашому окрузі у другому питанні порядку денного вирішили підійти до справи, яка всі попередні рази ставала каменем спотикання – визначення так званого звільненого члена окружкому. На нього лягатиме надзвичайно важлива місія – сформувати та впорядкувати робочий режим у дільничних виборчих комісіях. Попередні кандидатури, які пропонувалися і мали значний досвід роботи на цій позиції цього разу навіть не обговорювалися. Голова та 12 членів комісії затвердили на цю роль представника від Партії Регіонів Олександра Подгорчука. Очевидно, «бердичівські 13 апостолів» оцінили активність свого колеги, який неодноразово намагався спрямо ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1012 | Добавил: Alexey_NTSA8734 | Дата: 07.09.2012 | Комментарии (0)

Черговим каменем спотикання стала особа так званого звільненого члена окружної виборчої комісії. На засіданні у понеділок Голова бердичівського окружкому Анастасія Камалова на цю роль запропонувала двох осіб – Володимира Скрипника (має серйозний досвід роботи на цій позиції) та Івана Буколова (від Ліберальної партії України). Голосування наштовхнулося на роздвоєння позиції комісії. Патову ситуацію не вирішила навіть 15-хвилинна перерва для кулуарних перемовин.

Рішення ж щодо розподілу інших функцій ОВК було прийнято одноголосно. Зокрема, до роботи комісії добрали 10 осіб залучених спеціалістів. Проголосували організатори виборчого процесу й єдиний кошторис загальною сумою у 5,5 мільйона гривень: 3,1 млн. грн.. піде на заробітну плату членів комісій, 513 тис. виділять на предмети та матеріальне обладнання, у 669 тис. грн обійдеться оплата послуг (окрім комунальних), 2,8 тисяч виділили на відрядження.

Відзначився на засіданні представник від Партії Регіонів – Олександр Подгорчук, який постійно перебивав голову комісії. Складалося враження, що активіст партії влади намагався вперто керувати процесом. Не обійшлося й без казусів, Валентин Кагарлицький, який був висунутий партією «Руська Єдність» після прийняття присяги обмовився, що він є членом Партії Рег ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 946 | Добавил: Alexey_NTSA8734 | Дата: 03.09.2012 | Комментарии (0)

Житомирська міська рада має намір скасувати рішення Корольовського районного суду, яке визнає незаконним Рішення виконкому №325 "Про затвердження Положення про порядок організації та проведення масових заходів у м. Житомирі”.

Судове засідання по апеляції міськради призначено на 11 вересня. На цьому засіданні голова житомирського ДемАльянсуДмитро Ткачук вчергове відстоюватиме закріплене Конституцією право житомирян на мирні зібрання.

В Демальянсі переконані, що заперечення та апеляційна скарга від міськвиконкому - це набір аргументів, які взайве доводять незаконність рішення №325 щодо мирних зібрань.

"Апеляційна скарга міськради - це крик відчаю і свідчення відсутності гідності визнати свою очевидну поразку. Ми переконані в тому, що доведемо незаконність рішення виконкому. Спроба встановлення тоталітарного режиму та обмеження прав громадян Житомиру з боку влади не вдасться!” - заявив лідер Демократичного Альянсу в Житомирі Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, що 14 березня 2012 року Корольовський районний суд міста Житомира задовольнив позовну заяву голови житомирського осередку Демократичного Альянсу Дмитра Ткачук щодо скасування рішення Виконавчого комітету №325.
Категория: Новини | Просмотров: 632 | Добавил: Alexey_NTSA8734 | Дата: 30.08.2012 | Комментарии (0)

Центральна виборча комісія визначилася зі складом окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року. У висновку виявилося, в Бердичеві (як і Україні загалом) виборчий процес організовуватимуть представники маловідомих партій. Натомість представники Всеукраїнського об’єднання «СВОБОДА» та УДАРУ не матимуть жодного члена окружкомів.

В додатку 6 до постанови Центральної виборчої комісії від 26 серпня 2012 року № 604 повідомляється повний склад ОВК одномандатного виборчого округу № 63. Саме ці представники організовуватимуть виборчий процес на території Бердичівського, Андрушівського, Ружинського та Попільнянського районів:

Голова комісіїКамалова Анастасія Іванівна, 1949 року народження – від фракції комуністів.

Заступник голови комісіїМалиновський Вячеслав Антонович, 1963 року народження – від Політичної партії "Народно-трудовий союз України".

Секретар комісіїКартавий Павло Миколайович, 1979 року народження – від Політичної партії "Союз анархістів України".


Члени комісії:

Ахтемова Світлана Володимирівна, 1979 року народження – від Політичної партії України "РУСЬ ЄДИНА";

Бархатова Лілія Борис ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 944 | Добавил: Alexey_NTSA8734 | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

Мешканка Бердичева днями звернулася в управління ЖКГ міської ради з проханням поставити поблизу її помешкання громадський туалет. Справа в тому, що вона проживає на Площі Будівельників, поблизу кінцевих зупинок автобусних маршрутів №1А та №6. Відсутність громадської вбиральні призводить до того, що водії маршруток та пасажири, котрі очікують транспорт справляють свої природні потреби просто під ворота бердичівлянам, що живуть поруч із зупинкою.

Відтепер жінці увірвався терпець і вона вирішила звернутися з проханням до чиновників. Як виявилось, за офіційною інформацією в Бердичеві громадських туалетів є… аж 60. Попри це, найчастіше, за термінової природної потреби туалету в місті знайти практично не можливо. Навіть якщо пошуки й завершилися успіхом, то скористатися «будівлею невідомого архітектора» неможливо через бруд та абсолютні антисанітарні умови.

Як повідомляє РІО-Бердичів, жінці досі конкретної відповіді з приводу її прохання поки що не надали.

В Житомирі ця ж проблема зрушилася з мертвої точки. Там, молоді громадські активісти з ДемАльянсу та Академії Практичної Адвокації провели кампанію «Шукаємо туалети». В ході даної кампанії було здійснено попередній моніторинг сфери, виявлені основні проблеми, ак ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 968 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 26.07.2012 | Комментарии (0)

Партія «Удар» на чолі з Віталієм Кличком вирішила створити конкуренцію кандидатам від Обєднаної опозиції на мажоритарних округах.

З оприлюдненого списку стало відомо, що на 63 окрузі (Бердичів) буде балотуватись Файдун Микола Іванович.

На сьогодні кандидат є депутатом Ружинської районної ради. Народився 1 лютого 1957 року. В 1983 році закінчив Київський інститут народного господарства ім. Коротченко. Працював токарем, інженером, керівником бюро, головним бухгалтером Київського виробничого об’єднання ім. «Артема». В часи незалежності України з 1992 по 2000 роки пройшов шлях від головного бухгалтера до генерального директора виробничо-комерційної компанії «Геліос-К» в місті Києві. З 2000 й досі зареєстрований приватним підприємцем.

Очевидно, що головна передвиборча боротьба Миколи Файдуна за прихильність виборців триватиме з іншим опозиційним претендентом з ружинської землі - Павлом Жебрівським. Чи вплине взаємне поборення умови для перемоги владних ставлеників на окрузі, покажуть жовтневі вибори до Верховної Ради.
Категория: Новини | Просмотров: 942 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 23.07.2012 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz