Бердичів Сіті
Четвер, 02.05.2024, 03:17
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2014 » Січень » 21 » З фронтів революції: У Вінниці захопили офіс Партії Регіонів, а в Бердичеві його розмалювали
16:13
З фронтів революції: У Вінниці захопили офіс Партії Регіонів, а в Бердичеві його розмалювали
У Вінниці активісти захопили офіс Партії регіонів. Про це йдеться у повідомленні в групі "Правого сектору" в мережі Вконтакте. Учасник групи Сергій Чумак написав: "Терміново! Активні громадяни, наші Друзі захопили офіс ПР у Вінниці, (вул. Театральна 14, навпроти Театру Садовського) - терміно збираємо якомога більше людей туди. Там почнеться наше повстання проти банди! Банду Геть!"

Нещодавно невідомі патріоти в Бердичеві розмалювали офіс Партії Регіонів. Стіна біля входу перетворилася на постер. Першої ночі на табличці офісу з’явився напис «КАТ» та «Слава Україні», а вже наступної іншим кольором дописано «Героям Слава!» Не оминули небайдужі містяни і партійний офіс Комуністичної партії України. Близько тижня всі в місті мали змогу споглядати реакцію бердичівлян на діяльність цих структур. На даний момент все зафарбовано. 

Натомість в Житомирі 20 січня близько 22:00 невідомі зловмисники напали та жорстоко побили активіста Євромайдану в обласному центрі, члена Житомирського Демократичного Альянсу Івана Фурлета. Жорстоко побивши та розбивши телефон злочинці залишили Івана на околиці міста. Після його госпіталізації було виявлено кілька розсічень на голові, перелом руки та ряд інших тілесних ушкоджень. Міліція прибула на місце пригоди через дві години. 

А ось у столиці як повідомляє кореспондент ВВС Україна, керівник внутрішніх військ на вулиці Грушевського у Києві підійшов до протестувальників і спілкується з ними. За словами кореспондента, мова йде про те, як уникнути подальших сутичок. Загалом ситуація у столиці на вулиці Грушевського зараз спокійна, активні "бойові дії" припинилися після приходу вранці священнослужителів.


Категорія: Новини | Переглядів: 652 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz