Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 01:12
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 10 » Ревізор в Бердичеві. Меланж має золото. Фото (Оновлено)
23:51
Ревізор в Бердичеві. Меланж має золото. Фото (Оновлено)

Сьогодні власники та персонал закладів харчування Бердичева були дуже напружені та стурбовані. В другій половині дня місто вмить облетіла новина про те, що в Бердичів завітав ревізор. Під цією новиною не йдеться про лузера-кандидата в народні депутати, який свого часу з’являвся тут. Навпаки, всі зачаїлися в очікуванні зустрітися з відомими ведучими Ольгою Фреймут, Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Деякі відомі в місті заклади не витримавши напруги просто «випадково» зачинилися, але деяким довелося витримати критику від професіоналів. Не будемо видавати усіх таємниць програми – ви матимете змогу побачити як все було в ефірі Нового каналу. Зупинимось на коротких висновках…

Представники популярного телепроекту "Ревізор" відвідали наше місто вперше. Мешканці вже тривалий час запрошували ревізійників до різних закладів громадського харчування міста та району, натомість перевірка несподівано завітала саме в Меланж. Для працівників це видалося повною несподіванкою. Як завжди, прискіпливі представники «Ревізору» зазирнули в усі шпаринки, особливо цікавилися святая-святих будь-якого кафе чи ресторану – його кухнею та її начинням, холодильниками, шафами, духовками та каструлями.

Адміністратор закладу Олена поділилася враженнями з незалежним новинарним ресурсом міста - Бердичів СІТІ: «Відвідини нашого закладу виявилися для нас самих великою несподіванкою, але в результаті приємною. Від пильного ока Ревізора важко щось приховати. Але персонал просто продовжив виконувати свою звичну роботу. Було не без недоліків, але їх швидко усунули ...всі як завжди працювали на результат! Взагалі, в задум самого кафе з початку закладена турбота про гостей закладу та якість у всьому. Ця нагорода для нас - лише нагадування про те, який рівень слід тримати, та подяка нашому дружньому колективу за їх самовіддану працю».

Нагадаємо, перемога стала гарним подарунком для команди ресторану Меланж, адже днями вони святкували свій перший рік роботи.

Відвідини нашого міста командою «Ревізора» мало багато цікавих моментів, які можна буде побачити в самій програмі. А ось команді видання Бердичів СІТІ вдалося отримати ексклюзивні фото з місця події.

Адміністратор Володимир, саме на його долю випала місія зустріти неочікуваних гостей

А ось і результат з рук шеф-редактора Ганни Жижи

Олена, адміністратор

Працівниці Меланжу

...а днями команда Меланжу відзначила перший рік роботи

З боків чарівні офіціанти закладу

Чудовий початок для першого року роботи чи не так?

Ресторан Меланж: м.Бердичів, вул. Європейська 10

Олексій Побережний

Категорія: Новини | Переглядів: 5296 | Додав: Alexeyntsa | Теги: Олена Рикаль, Ревізор, бердичів, Меланж | Рейтинг: 4.1/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz