Бердичів Сіті
Субота, 20.04.2024, 10:01
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Червень » 27 » Тепер вже й заступник мера не задоволений роботою ЖЕКів
12:15
Тепер вже й заступник мера не задоволений роботою ЖЕКів
Невдоволення населення якістю послуг, які надають населенню ЖЕКи поширилося й на міських керманичів. Заступник Бердичівського міського голови Сергій Онофрійчук на черговому засіданні міськвиконкому різко розкритикував своїх підлеглих: «Витрати великі, доходів немає. Доходи, що лежать на поверхні, не отримувались. Якщо сьогодні можна було отримувати доходи від тих суб’єктів господарювання, що знаходяться на перших поверхах будинків, то в цьому була повна бездіяльність і безконтрольність.»

Сьогодні у Бердичеві налічується 657 житлових будинків, що обслуговуються 77-ма ОСББ та 12-ма комунальними підприємствами та організаціями. За словами чиновника, третій ЖЕК, який нещодавно ще був найкращим, нині виявися найгіршим. Сергій Онуфрійчук апелював до грошей: «Деякі працівники там отримували заробітні плати більші, ніж, наприклад, головний фінансист міста, а доходів не було жодних».

Борги населення мер Бердичева Василь Мазур вважає винятковою проблемою керівників цих підприємств. На засіданні міськвиконкому «дістали на горіхи» директор КП "Бердичівводоканал” Микола Ревуцький за те, що немає команди однодумців, керівництво кладовища за несвоєчасне прибирання та вирізку дерев, та освітлювачі міста за неякісну роботу. Навіть директор міської комунальної лазні попав цього разу в опалу. Кількість відвідувачів зростає, а підприємство на межі банкрутства. Показові цифри щодо пільговиків «на помивку», якими часто маніпулюють чиновники до уваги цього разу очевидно не взяли.

Дивує позиція влади - самі об’єднали кілька комунальних служб зваливши на них обов’язки від яких вони часто-густо відхрещуються і працюють на межі банкрутства, а потім лають їх за погану роботу. Створити хоч одне рентабельне комунальне підприємство влада не може через ряд причин кілька з яких знаходяться у міськвиконкомі. Про це на своїх шпальтах роздумує РІО-Бердичів.

Чи спрацює технологія показного бердичівського чиновницького батога чи бердичівлянам слід задуматися над заміною всієї системи, покаже осінь та наступна зима.

За матеріалами місцевої преси
Категорія: Новини | Переглядів: 809 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz