Бердичів Сіті
Субота, 04.05.2024, 00:51
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 10 » Твій вибір - твоя Свобода
01:29
Твій вибір - твоя Свобода
В Україні триває агітаційна кампанія, яка завершиться 27 жовтня. Боротьба за народну любов буде досить напруженою. Та найголовніше, що серед імен, зазначених у переліку кандидатів, варто відмітити – Олексія Побережного – наймолодшого кандидата у народні депутати.

Долучайтеся до його групи підтримки
Вконтакте http://vk.com/club13497968


Молодь завжди здатна приносити щось нове у різні сфери життя суспільства. Вона вирізняється оригінальним баченням майбутнього України, а відтак і свого місця в усіх тих процесах, що відбуваються в державі. Головне, при цьому, бути активним громадянином своєї країни. Саме таким, за словами багатьох, є кандидат в народні депутати – Олексій Побережний. Передвиборча програма Всеукраїнського об'єднання «Свобода» під назвою: «Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі» якнайкраще ілюструє його бачення майбутнього України та тих соціальних, політичних та культурних перетворень, яких наша держава потребує в першу чергу.

Ознайомитися детальніше та обговорити
http://vk.com/topic-13497968_27125598


Саме з цією програмою йде на вибори Олексій Побережний. Найважливішими моментами у ній є такі: відмінити несправедливу пенсійну реформу та грабіжницький Податковий кодекс; запровадити в кримінальному законодавстві принцип «що вища державна посада, то вищий рівень відповідальності за скоєний злочин»; скасувати антиукраїнський закон Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики» і ухвалити натомість Закон «Про захист української мови»; узалежнити пенсійний вік від середньої тривалості життя та встановити пряму залежність розміру пенсії від стажу роботи; запровадити прогресивну шкалу оподаткування за принципом: «малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки»; заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв на всій території України тощо.

 Олексій Побережний все життя проживає в Бердичеві. Він не має високих матеріальних статків, не переслідує власних бізнес-інтересів, що, без сумніву, вирізняє його з-поміж інших кандидатів. Він користується громадським транспортом, хоча погодьмося, важко зустріти кандидата в народні депутати України, який не має власного автомобіля. Олексію Побережному 25 років. Він має вищу освіту, закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, філософський факультет. Незалежний журналіст, веде власний блог, активно користується соціальними мережами. Є членом Всеукраїнського об'єднання «Свобода», головою його міського осередку у Бердичеві.



«Своєю присутністю у виборчому списку я створюю альтернативу «старим обличчям», які навряд чи будуть працювати після виборів так, як і до них. Впевнений, що прийшов час для здібної, освіченої молоді», – переконаний кандидат в народні депутати України Олексій Побережний.


Побережний Олексій - це саме та альтернатива, якої нам не вистачає.


Проголосуйте вже зараз в мережі інтернет: http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/63/



Прочитайте, що пише про наймолодшого кандидата місцева преса:


Вибори 2012. Молоді обличчя з міста Бердичева серед кандидатів у народні депутати http://www.berdichev.biz/content/view/8118/1/

Кандидат у народні депутати України відзначив найкращого юного історика нашого міста http://www.rio-berdychiv.info/index.php/news/politika/3354-kandydat-u-narodni-deputaty-ukrainy-vidznachiv-naykrashchoho-yunoho-istoryka-nashoho-mista-.html

Побережний Олексій: Прийшов час Своєї влади – Своєї власності – Своєї гідності на СВОїй, БОгом ДАній землі http://www.rio-berdychiv.info/index.php/news/politika/3399-poberezhnyy-oleksiy-pryyshov-hodynu-svoyei-vlasty-svoyei-vlasnosti-svoyei-hidnosti-na-svoiy-bohom-daniy-zemly-.html
Категорія: Новини | Переглядів: 1127 | Додав: Alexey_NTSA8734 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz