Бердичів Сіті
Субота, 20.04.2024, 11:23
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Квітень » 28 » У поминальні дні до кладовища ходитимуть безкоштовні автобуси
22:34
У поминальні дні до кладовища ходитимуть безкоштовні автобуси

30 квітня та 1-го травня у Бердичеві буде змінено рух транспорту. З восьмої ранку і до п’ятнадцятої години буде повністю перекрито проїжджу частину від перехрестя вулиць Шевченка та К. Лібкнехта до перехрестя Площі Соборної та К. Лібкнехта. Об’їзд здійснюватиметься вулицями Луппова і Свердлова.

Сергій Онофрійчук, заступник Бердичівського міського голови: «Також буд організовано обмеження на в’їзд до території кладовища. Починаючи з вулиці Войкова перехрестя Н. Сосніної і всіх вулиць, які виходять на Войкова, буде заборонено в’їзд. Крім автобусів і таксі. Перекриття буде тривати з 9.00 до 15.00.»

Окрім того, до центрального кладовища будуть їздити 33 додаткові автобуси, 12 з них — платні, інші безкоштовні. Останніми люди зможуть користуватися у поминальні дні: 30 квітня з Площі Соборної, 1-го травня з універмагу . Платні маршрутки будуть від’їжджати з Червоної гори, Площі Будівельників та Зал. Вокзалу. Тариф той самий: 1 грн. 75 коп.

Взагалі, розповідає заступник Бердичівського міського голови Сергій Онофрійчук, подібні заходи вони проводять щороку, це допомагає краще організувати проведення поминальних днів у місті.

Сергій Онофрійчук, заступник Бердичівського міського голови: «Щорічно центральне міське кладовище відвідує близько 40-50 тисяч людей. Через це запуск транспорту в загальному режимі призведе до хаосу. Неможливо буде ні добратися до кладовища, ні виїхати звідти. Враховуючи досвід минулих років, ця схема нормально працює і виправдовує себе.»

За матеріалами ТРК "ВІК"



Переглядів: 758 | Додав: kaskader | Теги: бесплатно, автобуси, безкоштовно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz