Бердичів Сіті
П`ятниця, 19.04.2024, 08:05
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 11 » В Бердичеві чоловік намагався закинути на територію виправної колонії наркотик
20:25
В Бердичеві чоловік намагався закинути на територію виправної колонії наркотик
Напередодні 8 березня один із жителів м. Бердичева Житомирської області намагався презентувати своєрідний подарунок окремим мешканцям виправної колонії. Чоловіка затримали під час нестандартної спроби доставки на територію спеціалізованого закладу загадкового пакету.

Як розповів начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір, уночі увагу охоронників колонії привернув легковий автомобіль, що декілька разів проїхав вздовж периметра її території, виконуючи незрозумілі маневри. Врешті з іномарки вийшов молодик і наблизився до паркану із колючим дротом, спробувавши при цьому закинути через нього невеличкий згорток.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, що прибула за викликом на місце події, разом з працівниками колонії затримали чоловіка. Він виявився 25-річним місцевим жителем, що лише 1,5 місяця, як звільнився з місць позбавлення волі.

У його незаконній передачі знаходилось 2 поліетиленових згортка з наркотичною сировиною, за висновком експертів, канабісом вагою майже 150 гр.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, повідомляє Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Чоловіка затримано. Розслідування триває.
Переглядів: 660 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz