Бердичів Сіті
П`ятниця, 19.04.2024, 13:02
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 25 » В Бердичеві крадуть гроші навіть з банківських карток
09:43
В Бердичеві крадуть гроші навіть з банківських карток

"Тримайте гроші в банках!", - казали нам колись з екранів телевізорів, маючи на увазі установу, а не засіб для консервації. Але не завжди зберігання грошей в банку гарантує їх безпеку від крадіжки, тим паче, якщо ти необачний.

Так і сталось з місцевим жителем Бердичева, який виявив крадіжку 6000 грн. зі своєї банківської карти та звернувся до правоохоронців із заявою. В ході слідства виявилось, що під час стаціонарного лікування в одному з медичних закладів райцентру він виявив відсутність банківської картки. За словами заявника, напередодні він ще користувався електронним засобом, а цього дня виявив відсутність картки, а згодом  отримав повідомлення і про зняття коштів з рахунку, - повідомляє Бердичівський МВ УМВС.

Для детального з’ясування всіх обставин до медичного закладу, де чоловік перебував на лікуванні, прибули працівники слідчо-оперативної групи міськвідділу. Під час опитування можливих очевидців події оперативники встановили, що про наявність значних коштів на банківській картці потерпілого випадково дізнався ще один житель райцентру, який у цей же період був госпіталізований до установи.

Фактично, напередодні він закінчив курс стаціонарного лікування і відбув за місцем проживання. Аби перевірити зібрану інформацію, розшуківці поспілкувалися з чоловіком.

Як з’ясувалось їх підозри мали обгрунтовані підстави. 43-річний житель райцентру дійсно спокусився на банківську картку сусіда по палаті.

Згодом чоловік пояснив, що разом із заявником неодноразово ходили до банкомата, де знімали гроші, і тому пін-код картки він добре знав. В один з моментів, коли чоловік залишився в палаті один, не стримавшись, він забрав картку сусіда. Після завершення стаціонарного лікування, він зняв чужі кошти та витратив на власні потреби.

- Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки (ч. 1 ст. 185 ККУ), – прокоментував т.в.о.начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк. – Чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 3 років.

Категорія: Новини | Переглядів: 724 | Додав: О_Тростянський | Теги: крадіжка, Кримінал, Гроші, бердичів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz