Бердичів Сіті
Вівторок, 14.05.2024, 08:14
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Травень » 2 » Вітя при власті або тотальне пАкращення: збірка відео траси Бердичів-Житомир
01:41
Вітя при власті або тотальне пАкращення: збірка відео траси Бердичів-Житомир
Як тільки з дороги Бердичів-Житомир почав сходити сніг – водії, які часто курсують від «найкращого в світі міста Бердичева» до обласного центру Житомирщини відчули, щось не добре. Передчуття виправдалося так, що навіть у страшному сні про таке було важко подумати - дорога Житомир-Бердичів «гордо» увійшла до числа найгірших доріг країни. 

Деякі народні депутати так хвилювалися про якість асфальтного покриття, що навіть обіцяли перекрити цю трасу, якщо влада не почне терміновий ремонт. Утім, досі заява знаходиться лише у соціальних мережах. 

Водії говорять, що ремонт не якісний оскільки колишні ями дорожники перетворюють на гірки, які, за словами водіїв аж ніяк не кращі за колишні ями. 

Майже вся траса покрита латками - нормально заасфальтовано лише деякі ділянки - інші являють собою атракціон "американські гірки". Повністю ремонтують лише найрозбитіші ділянки - інші ж латають або ж взагалі залишають їх без уваги. 

Водії наголошують, що такий ремонт несе серйозну небезпеку для руху транспорту, адже на нормально заасфальтованих ділянках водії розганяються, а через сто метрів потрапляють на "американські гірки" - на пристойній швидкості це може бути наднебезпечно. Автомобілісти наголошують, що такі ремонтні роботи взагалі є абсурдними, оскільки за кілька місяців авомобілі розіб'ють ці латки і їздитимуть по тим же ямам. 

Ті ж автолюбителі, які готові відстоювати власні права вже досягли позитивного результату. Житомирянин Олександр Васильківський домігся від обласного автодору виплати 10 тисяч гривень компенсації за пошкоджений автомобіль. Чоловікові вдалося переконати суд у тому, що через ями на автошляху Житомир - Бердичів в його машині розбився диск, пошкодилися ходова і рульова тяга, пишуть Факти. 

- Увечері їхав з Бердичева додому в Житомир, - розповідає Олександр Васильківський. - Перебудовуючись з правого ряду в лівий, по центру дороги потрапив переднім колесом в яму і пробив колесо. Мені пощастило, що взагалі не вилетів на узбіччя. Я вирішив судитися і вимагати матеріального відшкодування від підприємства. І мені вдалося довести, що авто було пошкоджено саме через неякісне дорожнього покриття. 

У житомирському облавтодорі запевняють, що не винні в поганому стані доріг, і посилаються на відсутність фінансування. 

- Ремонт дороги, побудованої в 80-х роках, не проводився вже понад 30 років, - повідомив директор державного підприємства «Житомирський облавтодор» Віталій Лугіна. - Зараз дорога не витримала навантаження і стала руйнуватися. Лише на відрізок міжобласного значення потрібні чималі кошти - понад 150 мільйонів гривень. В обласному бюджеті такої суми немає, тому питання треба вирішувати на державному рівні. 

Нагадаємо, "Укравтодор" ще в березні відзвітував про майже на 100% латаних дорогах по всій Україні. 

Тим часом невдоволення серед водіїв зростає. За словами експертів, автомобілісти можуть боротися з поганим станом доріг шляхом збільшення кількості позовів та виграних справ по компенсації збитку. Тоді автодору буде дешевше відремонтувати дорогу, ніж виплачувати численні позови. 

- На дорогах загального користування, віднесених до категорії міжнародних шляхів або шляхів міжобласного сполучення, глибина ям не повинна перевищувати чотирьох сантиметрів, - пояснює юрист Володимир Плешаков. - Одразу після ДТП потрібно викликати ДАІ та інші дорожні служби, провести фото-і відеофіксацію обставини та всіх її деталей. Потім за наявності довідки з ДАІ, позову, копії адмінпротоколу та акта, які були складені комунальними службами, висновків про вартість ремонту та акта огляду транспортного засобу, копії про оплату ремонту та висновку експертів можна сміливо звертатися до суду. Провину дорожніх служб довести непросто, але маючи терпіння, бажання і трохи юридичної грамотності, виграти подібну справу цілком реально. 

Олексій Дурнєв також по достоїнству оцінив якість доріг, які ведуть до Бердичева. Нажаль, наявність усієї вертикалі влади в руках практично однієї політичної партії не дає змоги регіоналам дотриматися обіцянки збудувати «Україну для людей»

  

«Маршрутка на Бердичів» - стала завдяки студентам відомою й на сцені КВН
  

Від жартів на сцені до абсурду в реальності - один крок. Сам Президент Віктор Янукович спрямував кортеж залізницею, щоб оминути шмат зруйнованої дороги. «На нафтобазу в м.Вінниця прибув звичайний непримітний пасажирський вагон, його дизель притягнув. Звідти виїхали два Toyota Land Cruiser 200, один із блимавками, один без, і поїхали собі по Вінниці. У такий спосіб почет Президента, що готує завтрашній візит, уникнув поїздки жахливою убитою дорогою Житомир-Бердичів", - написав головний редактор "Кореспондента" Віталій Сич на своїйсторінці в Facebook 

Про «бердичівську трассу» говорили практично всі телеканали. Пропонуємо до перегляду сюжет «5 каналу»

   

Дорогу знімали на відео не лише бердичівляни, а й пересічні українці. В Інтернеті накопичилося надзвичайно багато підтверджень пАкращення, яке і пропонуємо вашій увазі. Сюжет «Убита дорога Житомир-Бердичів», яку опублікував Влад Гурковский. УВАГА НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА!

   

Сюжет «Дорога Житомир-Бердичів, дорога ганьби!!!», користувача SashaDalkevich тривалістю 18 хвилин.

   

Сюжет «Житомир- Бердичів (E583)», користувача regaft

   

Коли владі стає байдуже, тоді людина має почати думати про особистий успіх. Пропонуємо вашій увазі відео-лекцію на тему: «Успіх-2012» Павла Шеремета at TEDxKyiv від користувача TEDxTalks

   

РОБІТЬ ЩОСЬ! (DO SOMETHING)
Категорія: Новини | Переглядів: 958 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz