Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 01:25
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 15 » Волонтери "Крила Фенікса" відкрили благодійну фотовиставку в Бердичеві. ФОТО
22:38
Волонтери "Крила Фенікса" відкрили благодійну фотовиставку в Бердичеві. ФОТО

Сьогодні, як ніколи, армії потрібна як моральна, так і матеріальна допомога. За всі часи незалежності ніхто не приділяв достатньої уваги армії, а навпаки – її систематично знищували, розпродавали, дискредитували. Запізно шукати винних у тому, що армія знаходиться у такому стані. Головне запитання: як і чим кожен із нас може допомогти? Військові на бойовому фронті повинні бути впевнені, що в них за плечима надійний тил, який забезпечить їх усім необхідним. Саме для цього і організовують різні благодійні акції. 

15 лютого у бердичівському гарнізонному Будинку офіцерів на Червоній горі розпочала свою роботу благодійна фотовиставка, організована фондом допомоги країні «Крила Фенікса-Бердичів». На відкриття фотовиставки завітали  міський голова Василь Мазур, народний депутат Верховної ради України Олександр Ревега та головний гість – представник генерального штабу, заступник Міністра оборони України Юрій Гусєв. 

Усім відвідувачам були представлені авторські фотографії, які були зроблені у зоні бойових дій: побут військових, зруйнована інфраструктура міст, бойова техніка та інші світлини, які не залишать Вас байдужими.

Фотографії з видами Бердичева, українських пейзажів Полісся, Карпат, Криму разом із Подякою від фонду допомоги країні «Крила Феніксу-Бердичів» вручали всім учасникам аукціону у якості подарунку. На аукціон було виставлено військові атрибути (каски, які розписані українським орнаментом і художні картини майстрів живопису художньої школи м.Бердичів). Зібрані гроші підуть на закупівлю приладів нічного бачення для 26 артилерійської бригади. 

Кромі того, всі, хто хоче долучитись до фото-мистецтва та допомогти зібрати кошти для допомоги військовим, можуть скористатись благодійною скринькою.

Фотовиставка продовжить свою роботу до 25 лютого, з 9.00 до 18.00 щоденно.

Олексій Тростянський

Категорія: Новини | Переглядів: 1608 | Додав: О_Тростянський | Теги: 26 артилерійська бригада, фотовиставка, допомога армії, Крила Фенікса, волонтерство, благодійність | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz