Бердичів Сіті
Четвер, 25.04.2024, 04:05
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 7 » Житомирщина-надзвичайна. Події за минулий тиждень
14:22
Житомирщина-надзвичайна. Події за минулий тиждень
За інформацією прес-служби УМНС України в Житомирській області, за минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби «101» надійшло 68 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них одна надзвичайна ситуація, 28 пожеж, 4 ДТП, 4 випадки виявлення вибухонебезпечних предметів, 17 випадків травматизму. Всього під впливом різних факторів в області 15 осіб загинуло та 10 травмовано.
Передмова: надзвичайна ситуація відрізняється від надзвичайної події кількістю постраждалих осіб та (або) розмірами завданого збитку, масштабністю наслідків.
3 лютого в Житомирі сталася надзвичайна ситуація місцевого рівня.
Близько 20 години в одному з приватних будинків стався груповий нещасний випадок, внаслідок якого загинуло четверо осіб (з них двоє дітей). Загинули дві жінки 23 і 27 років, та двоє їх синів – 2 та 6 років. Попередня причина загибелі людей - отруєння чадним газом.

Наступного ранку в м. Коростишів, в своїй оселі були виявлені 85-річна господарка без ознак життя та її чоловік у непритомному стані. Постраждалий в тяжкому стані з діагнозом: отруєння чадним газом шпиталізований до ЦМЛ м. Коростишів. Що стало причиною задимлення в домі, виявляють фахівці.

Про інший трагічний випадок розповідали майже всі центральні телеканали. Нагадую, що 31 січня в м. Бердичеві пожежа виникла в трикімнатній квартирі на сьомому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Щоб потрапити в квартиру, зачинену металевими дверима, пожежним знадобилося користатися авто драбиною. Під час гасіння пожежі врятовано 27-річну господарку квартири та її дітей: 4-річного сина та трьохрічну доньку. Потерпілих в тяжкому стані з діагнозом: отруєння чадним газом доставлено до ЦМЛ м. Бердичів. На жаль, хлопчик помер у лікарні, не прийшовши до свідомості. Дізнавачі припускають, що причиною трагедії стала ялинкова гірлянда низької якості.

5 лютого, після півночі, в с. Ходорків Попільнянського району виникла пожежа в господарчій споруді. Вогнем будівлю знищено, загинув кінь. Наступного дня, у неділю, в м. Житомир, через несправну газову колонку, яка була встановлена з грубими порушеннями правил пожежної безпеки, горіла трикімнатна квартира в одноповерховому будинку на декілька господарів. На щастя, обійшлося без жертв.
За минулий тиждень на території області сталося 17 випадків травматизму, внаслідок яких 9 осіб загинуло та 2 травмовано.
Врятували юнку.
Біля першої ночі в суботу, 5 лютого, рятувальникам Житомира зателефонували лікарі «швидкої». Вони повідомили про те, що з Подільського мосту в річку Кам’янка впала 16-річна дівчина. Рятувальники «купальницю» дістали та передали лікарям. За її твердженнями, до води вона потрапила не навмисно.

«Смертельне» сміття.

6 лютого в м. Житомирі, по вул. Бородія (на смітнику) місцевим жителем виявлено 122 мм артилерійський снаряд часів війни.

Зима ще не закінчилася!

6 лютого на території області внаслідок складних погодних умов (сильний вітер) та спрацювання автоматики від електропостачання відключено 5 ліній 10 кВ, 137 трансформаторних підстанцій та 24 населених пункти у п’яти районах (Червоноармійський (3), Житомирський (4), Народицький (14), Романівський (1) та Коростишівський (2)). З 07:00 аварійні бригади приступили до відновлення електропостачання.

Повідомляє http://ruporzt.com.ua

Переглядів: 1274 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz