Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 13:51
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Січень » 31 » Житомирские чиновники не захотели в прямом эфире говорить о причинах повышения цен на продукты…
14:04
Житомирские чиновники не захотели в прямом эфире говорить о причинах повышения цен на продукты…
Чиновники житомирской мэрии и Житомирской государственной администрации дружно не пришли на эфир передачи житомирской телекомпании «Союз-ТВ», которая была посвящена проблемам повышения цен на продукты питания в Житомирской области. Вот, что по этому поводу пишет сайт телекомпании:

«Протягом усього минулого тижня журналісти ТРК «Союз-ТВ» готувалися до прямого ефіру на тему: «Чому зростають ціни на продукти харчування». Пам’ятаючи про те, що однією з умов «правильної» роботи телебачення є доступ ретельної та отриманої з різних джерел інформації, а також наявність компетентного коментаря, ми запросили до участі у програмі кількох чиновників міського та обласного рівнів, професійні обов’язки яких безпосередньо пов’язані із питаннями продовольства. Практично всі із запрошених відповіли згодою. Яким же було наше здивування, коли в день проведення прямого ефіру з тих чи інших причин (зрозуміло, об’єктивних) наші гості відмовилися. Зрештою, програма таки відбулася. Але на запитання глядачів, наприклад, чому так зросла в ціні гречка і що повинна робити в цій ситуації влада, власне від влади ніхто не відповів. Програли усі. У першу чергу глядачі, тобто населення, інформувати яке органи влади просто покликані. По-друге, журналісти, які не змогли створити якісний продукт. Нам прикро, що глядач (виборець) був потрактований легковажно. Не хотілося б думати, що дані чиновники вважають житомирян дурнями, яким треба «продати» рівно стільки, щоб вони сиділи і мовчали, а не стільки, щоб вони думали. Звичайно, може хтось і хоче, аби люди не думали, не порівнювали коментарі, не зіставляли факти, а пили пиво і мовчки слухали банальні речі про необхідність реформ і покращення життя. Але також очевидний інший факт, ховаючись від відвертої розмови із громадянами, ці чиновники роблять ведмежу послугу голові обласної адміністрації Сергію Рижуку, який, за нашими спостереженнями, ніколи не боявся публічного діалогу.»

http://www.zhitomir.info

Переглядів: 768 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz