Бердичів Сіті
П`ятниця, 19.04.2024, 16:45
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 10

Питання дослідження власної генеалогії, пошуку предків набуває в нашій країні нових обертів. Поштовхом стало патріотичне відродження в свідомості та душах українців. Знайти інформацію про пра-прадіда, який жив на початку XX століття – справа не з легких. Або ж коли в родині є маленька зачіпка, коли відомо прізвище і максимум ім’я і переказ бабусі, що пішов служити у військо під час Першої світової і не повернувся. Для багатьох родин знайти нову інформацію важливо, але не багато готових на це витрачати значну кількість часу, тим більше, коли не відомо чи закінчаться пошуки успіхом.

Проте в мережі на сьогодні існує доволі велика кількість ресурсів, де тисячі людей знаходять своїх нових і нових предків. Часто можна взагалі з невеликих клаптиків відновити доволі загальну картину життя пращура з яким нас розділяє століття часу.

Саме тому, в час різдвяної казки, коли родини зустрічаються разом за столом і часто згадують своїх предків, незалежний новинарний ресурс Бердичів СІТІ пропонує вашій увазі базу даних в понад мільйон записів про учасників Першої світової війни (1914 – 1918 років). Дана сторінка з’явилася на світ, щоб відновити та зібрати разом максимально великий об’єм інформації про простих солдат – учасників світової боро ... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 1075 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

2015 рік більшість очікує з острахом та настороженістю. Це й не дивно, адже Україна за новітньої історії не ставала об’єктом нових російських загарбницьких війн. Після десятків років совєцької окупації одиниці знали як протистояти Москві і її криваво-червоній армії. Скидати рожеві окуляри завжди важко, особливо, коли в школі не пояснювали справжню сутність Москви та її правителів.

Будь-який військовий конфлікт – це випробування суспільства в тому числі й фінансового. Незалежний інформаційний ресурс Бердичів СІТІ пропонує вашій увазі роз’яснення заступника Міністра фінансів Дениса Фудашкіна з приводу останніх податкових та бюджетних новел.

Податки з пенсії.

«В пакеті податкових змін передбачено зниження порогу для оподаткування пенсій з 10 тисяч грн. до 3 мінімальних заробітних плат. На сьогоднішній день це складає 3654 грн.», - пояснив під час брифінгу заступник Міністра фінансів Денис Фудашкін.

За даними, наведеними урядовцем, на сьогоднішній день середня пенсія складає 1523 грн., таким чином всі пенсії, які не перевищують у 2,4 рази середню пенсію не підлягають ніякому оподаткуванню.

... Читати далі »

Категория: Новини | Просмотров: 696 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz