Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 04:28
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 »
4 листопада особистий прийом громадян проводив голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

Більшість людей, що прийшли зі своїми проблемами, звертаються до очільника області як до останньої інстанції, оскільки вирішення їхніх питань триває роками.

Найчастіше заявники під час прийому звертались з проханням посприяти у вирішенні житлових проблем, надати матеріальну допомогу на лікування. Надійшло колективне звернення з проханням про забезпечення ліками інвалідів І групи, яким здійснено пересадку органів. Таких в області 17 чоловік. Місячна потреба в коштах складає 5-7 тис. грн. на одного хворого.

Йшлося про вирішення питань соціального захисту, працевлаштування. Зокрема, розглядалася заява щодо відновлення на роботі незаконно звільненого працівника.

Чимало звернень стосувалось земельних питань, діяльності комунального господарства. Всього надійшло 24 звернення громадян.

Усі питання, з якими звернулись жителі міста й області, розглянуті, виконання частини з них голова облдержадміністрації взяв під особистий контроль, щодо окремих заяв дано роз’яснення в ході спілкування. Частину проблемних питань направлено на розгляд у структурні підрозділи облдержадміністрації, відповідні служби для грунтовного вивчення і підготовки відповідей заявникам.
Просмотров: 729 | Добавил: kaskader | Дата: 06.11.2011 | Комментарии (0)

Желая ощутить себя взрослыми и крутыми, а также под влиянием более взрослых, неблагополучных товарищей все больше и больше молодых людей приобщается к употреблению наркотиков. Сначала один раз, потом второй, а через некоторое время мы оказываемся свидетелями нескольких загубленных людских судеб.

Вчера вечером сразу трое подростков было срочно госпитализировано с диагнозом отравление таблетками. Все они живут в одном районе (остановка отеля Дружба) и приблизительно одного возраста (18-20 лет). У первого подростка 1993 года рождения, которого доставили в детское реанимационное отделение Центральной городской больницы, констатировали отравление галапередоном. Вслед за ним в реанимацию поступило еще два подростка 1991 и 1993 годов рождения с аналогичными симптомами и диагнозом.

Все пострадавшие проходят курс лечения и врачи делают все возможное, чтобы их состояние стабилизировалось – но более подробной информации о здоровье подростков пока не поступало. Сотрудникам милиции приходится ждать, когда решившие испытать новые ощущения подростки придут в себя чтобы узнать, откуда они достали запрещенное наркотическое средство.
Просмотров: 779 | Добавил: kaskader | Дата: 05.11.2011 | Комментарии (0)

На Житомищині офіційно з сьогоднішнього дня, 5 листопада, розпочинається полювання на хутряних звірів.

- Кожне мисливське господарство в межах термінів указаних у ст.19 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» створює наказ про терміни полювання, який погоджується в Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Житомирській області. – повідомивРоман Логвінчук, завідуючий сектором мисливського господарства Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

Саме тому полювання в різних господарствах розпочинається в різний період.

Частина мисливських господарств розпочала колективне і облавне полювання на парнокопитних 22 жовтня. Деякі господарства розпочнуть полювання на них 29 жовтня, решта разом з державними мисливськими підприємствами розпочнуть добування звіра 5 листопада.

Полювання на хутряних звірів розпочнеться в усіх мисливських господарствах 5 листопада.

Відповідно до наказу «Про затвердження лімітів добування (відстрілу, відлову) диких парнокопитих та хутрових звірів і встановлення норм відстрілу інших мисливських тварин у сезон полювання 2011/2012 років» в Житомирській області дозволено відстріляти 26 оленів європейських, 14 оленів плямистих, 575 козуль, 1023 диких кабани, 46 куниць та 80 бобрів.

На території Житомирської ... Читати далі »
Просмотров: 719 | Добавил: kaskader | Дата: 05.11.2011 | Комментарии (0)

18 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 7 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 2 крадіжки чужого майна, 3 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

7 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

26 серпня до Ємільчинського РВ звернулась жителька району, 1928 р.н., із заявою про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 350 гривень.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 33-річного місцевого жителя, внука потерпілої.

Цього ж дня до Житомирського РВ звернулась жителька району, 1984 р.н., з повідомленням про те, що із її будинку, невідомим викрадено 2 мобільні телефони та 2 фотоапарати. Загальна сума збитку становить 2 тисячі гривень.
Працівники міліції обґрунтовано підозрюють в скоєнні злочину 30-річного місцевого жителя, у якого викрадене вилучено.

Минулої доби до райвідділу міліції звернувся житель м. Бердичів, 1969 р.н. із заявою про те, що з його автомобіля «ВАЗ-2105», який він залишив без нагляду в дворі будинку, шляхом вільного доступу через незачинене вікно, невідомим викрадено автомагнітолу вартістю 250 гривень.
Дільничні інспектори міліції обґрунтовано п ... Читати далі »
Просмотров: 838 | Добавил: kaskader | Дата: 27.08.2011 | Комментарии (0)


У п’ятницю, 22 липня, у Бердичеві трапилася неприємна несподіванка. Безпосередньо на головному залізничному переїзді міста зупинився вантажний потяг. Бердичівляни, які поспішали у справах, не знайшли кращого виходу із ситуації, аніж перелазити між вагонами "товарняка”. Осуд оточуючих та працівників залізничного посту ніяк не вплинув на відчайдухів. Не гребували небезпекою і старі, і малі. Півгодинна зупинка потягу ще надовго буде темою розмов очевидців.
Постраждалих через екстремальну ситуацію нема. Причини зупинки вантажного потяга встановлюються. Працівники залізничного посту з приводу події від коментарів відмовилися.


За матеріалами АРТ +


Просмотров: 755 | Добавил: kaskader | Дата: 22.07.2011 | Комментарии (0)

В понеділок, містом пронеслась справжня літня гроза з громом та блискавками. Дощ, що лив, як з відра, ускладнив рух на деяких ділянках дороги, тож водіям довелося подвоїти увагу, щоб не створити аварійну ситуацію. Через дощ, точніше через мокрий асфальт, не вдалось уникнути зіткнення двом легковим автомобілям.

 Як повідомляє РІО Бердичів, на вулиці Леніна 101, поблизу ресторану «Шарм» зіткнулись Opel Astra та Mercedes. За словами співробітників ДАІ, які одразу ж прибули на місце пригоди, Opel Astra зупинився, а позаду нього рухався Mercedes, який не встигнувши вчасно загальмувати, врізався в задню частину того ж таки Opel Astra. Після такого удару автівку відкинуло на опору електропередач. Бетонний стовп зламався, як сірник, але на щастя не зачепив розташований поруч рекламний щит. Водій Опеля з тілесними ушкодженнями був шпиталізований, а водій Мерседеса відбувся переляком та кількома подряпинами. Працівники ДАІ проводитимуть слідчі дії під час яких і з’ясують хто винен.

Просмотров: 800 | Добавил: kaskader | Дата: 19.07.2011 | Комментарии (0)

Субота, 16 липня 2011 р.
16.00-18.00 - Прийняття паломників, привітання.
18.00 - Служба Божа.
Прославленя 45 хв.
21.00 - Розташування паломників.
23.00 - Нічне чування в храмі.

Неділя, 17 липня 2011 р.
7.30 - Служба Божа в храмі (польською мов.)
10.00 - Привітання Й.Ем. Єп. Ординарія
10.30 - Урочиста Літургія на площі перед монастирем

за участю Єп. Ординарія та Єпископів України.

За матеріалами АРТ+

Просмотров: 719 | Добавил: kaskader | Дата: 15.07.2011 | Комментарии (0)

За інформацією УМВС України в Житомирській області, 14 червня до Бердичівського МВ звернулась місцева жителька із заявою про те, що 10 червня близько 10 години із квартири жителя райцентру, в якого вона перебувала в гостях, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено її мобільний телефон вартістю 730 гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою в скоєнні злочину затримали непрацюючу 26-річну жительку м. Бердичева, в якої викрадений телефон вилучено.

За матеріалами: http://dzerkalo.info
Просмотров: 712 | Добавил: kaskader | Дата: 16.06.2011 | Комментарии (0)

О 16 годині 9 травня на 190 км автодороги Біла Церква – Кременець у Бердичівському районі водій автомобіля «Мітсубісі Лансер», 50-річна бердичівлянка, рухаючись в напрямку Білої Церкви, не впоралась з керуванням і з’їхала в лівий кювет.

За інформацією УДАІ УМВС України в Житомирській області, на жаль, отримані внаслідок ДТП тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям літньої пасажирки авто, 79-річної жительки м.Бердичева. Вона загинула на місці пригоди.
Просмотров: 933 | Добавил: kaskader | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz