Бердичів Сіті
Понеділок, 29.04.2024, 00:01
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 19 » АНОНС: В Бердичеві пам’ятники злочинцям мають бути демонтовані
12:55
АНОНС: В Бердичеві пам’ятники злочинцям мають бути демонтовані
22 листопада о 16:30 на площі Центральній відбудеться акція протесту проти совєцької пропаганди у місті Бердичеві.
Захід став результатом можливого засудження бердичівлянина через пам’ятник Леніну. Окрім того, нещодавно на Житомирщині у Новоград-Волинську міська рада прийняла рішення про демонтаж комуністичного ідола. 

Жоден бердичівлянин не повинен більше постраждати від злочинної комуністичної ідеології. А місцева влада нарешті має проявити державне мислення та демонтувати Леніна, щоб не соромити громаду перед світом та гостями нашого міста. 

Довідка. Окупація большевицькою Росією в результаті російсько-української війни 1918–1921 років значної частини Української Народної Республіки мала трагічні наслідки для українського народу. В.Ульянов (Лєнін) був ідейним натхненником та безпосереднім засновником злочинної тоталітарної системи, що знищила незлічиму кількість українців війнами, голодоморами, політичними репресіями. Наслідком злочинних діянь Лєніна став Голодомор, який визнано Законом України "Про Голодомор 1932–1933 років в Україні" геноцидом українського народу (стаття 1). Масові репресії та депортації винищили найактивнішу частину українців. Кількість жертв складає близько двадцяти мільйонів. Особа, яка є основним організатором цих злочинних діянь проти української нації та держави, не може бути об'єктом поклонінь. 

Світова спільнота засудила комунізм нарівні з нацизмом. Україна, яка сповідує демократичні цінності й обрала європейський шлях розвитку, не має права пропагувати кривавих тиранів. У книзі Гуннара Гайнзона "Словник народовбивств", Rovohlt Taschenbuch, 1998 р., яка видана з нагоди 50-ліття Конвенції ООН 1948 року, на сторінці 56 можна зустріти ім'я Лєніна серед світових лідерів з винищення людства: "Сталін – 42 672 000 жертв, Мао Дзедун – 37 828 000 жертв, Гітлер – 20 946 000 жертв, Лєнін – 4 017 000 жертв". 

Прес-служба Бердичівської міської організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 688 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz