Бердичів Сіті
Вівторок, 07.05.2024, 10:28
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 26 » Бердичівляни здадуть Москву азійським нелегалам
21:57
Бердичівляни здадуть Москву азійським нелегалам
"Спроба Російської Держдуми ввести платні міграційні векселя для іноземців, є проявом ксенофобії", - заявив 19 червня в інтерв'ю кореспонденту ІА REGNUM український політолог Станіслав Федорчук

"Введення платних міграційних векселів збільшить обсяги корупції серед контролюючих служб. Мігранти - це додаткове джерело доходу для російських правоохоронних органів і контролюючих служб, які дуже часто займаються "кришуванням" нелегальних мігрантів. Цей законопроект не несе жодної економічної складової і об'єктивного прагматизму. Сьогодні в Москві на мігрантах тримається робота комунальних служб та будівельних підприємств ", - вважає Федорчук. 

На думку експерта, подібні заходи росіян суттєво знизять приплив українців у великі міста Росії. При цьому кількість нелегалів з країн Азії фактично не зміниться. "Безумовно, подібні заходи, знизять приплив нелегалів. Це вдарить по власникам підприємств, які використовують працю нелегалів. Тепер роботодавцям доведеться не тільки платити зарплату, але й оплачувати міграційну карту. 

Влада Росії намагається вплинути на міграційну політику фіскальними методами. Це нагадує агонію. Проблема не вирішується комплексно. Значна кількість українських робітників шукатиме роботу в країнах Західної Європи. ЄС і Україна спростили візовий режим. У трудових мігрантів з країн Середньої і Центральної Азії такої альтернативи не буде. Як і колись вони будуть змушені їздити до Москви і Санкт- Петербургу. А це означає, що в столиці Росії стане ще менше людей слов'янської зовнішності. По суті, українці залишать Москву азіатським нелегалам ", - підкреслив експерт. 

Нагадаємо, за інформацією Федеральної міграційної служби Росії, кількість іноземців, що в'їхали на територію Росії, зросла на 14% в 2012 році, перевищивши 15,8 мільйона чоловік. При чому, три чверті з них - це громадяни СНД (переважно українці). 

Вже зовсім скоро в цій північній державі бердичівлян значно поменшає.
Категорія: Новини | Переглядів: 649 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz