Бердичів Сіті
Четвер, 28.03.2024, 12:45
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 23 » Бердичівлянин потрапив до п’ятдесятки шоу “Україна має талант”
11:39
Бердичівлянин потрапив до п’ятдесятки шоу “Україна має талант”
Один із наймолодших учасників циркової студії "Диваки” (МПМК ім. О. Шабельника) Арсеній Храпейчук підкорюватиме суворе журі та глядачів третього сезону "Україна має талант”. Після відбіркового туру в Одесі, де хлопець отримав три "так”, він потрапив до п’ятдесяти найкращих учасників шоу.

Півроку тому з керівниками студії "Диваки” зв’язалися працівники телеканалу "СТБ” і попрохали, аби їм переслали відео талановитих бердичівських дітей. Обрали найдостойніших на той час: Олену Жук та Арсенія Храпейчука.

Світлана Бардадимова, керівник циркової студії "Диваки” (МПК ім. О. Шабельника): «Буквально месяц назад нам опять позвонили и сказали, что эти детки утверждены. И они поехали в город Одессу проходить телевизионный кастинг. Они были пропущены дальше, но в пятидесятку попал только Арсений.»

Зараз Арсеній разом із тренером Марією Колесник перебувають у Пущі-Водиці, де знаходиться база учасників шоу. Знімальній групі вдалося зв’язатися з ними по телефону. Ось що "диваки” розповідають про свої враження.
Марія Колесник, тренер Арсенія Храпейчука: «Поселили нас в хорошем номере, кормят хорошо. Пока по 2 тренировки в день по три часа. Сегодня забрали у нас "стоялочки”, хотят сделать планету. У них уже есть задумка, что мы будем делать новый номер. Я думаю, что сегодня вечером мы начнем над ним работать.»
Арсеній Храпейчук, учасник шоу "Україна має талант”: «Мне классно. Я сейчас занимаюсь, очень доволен. Я передаю Бердичеву привет.»

У "Диваках” Арсеній займається три роки. І за такий, порівняно, невеличкий строк він уже досяг багато чого, кажуть його тренери та мати. Талант до гімнастичних трюків у хлопцеві помітила його вихователька з дитсадка. Вона і порадила Юлії Храпейчук віддати сина до циркової студії.

Юлія Храпейчук, мати Арсенія Храпейчука: «Я узнала, что у нас есть цирковая студия "Чудаки” и решила отдать туда Арсения. Ему тогда было пять лет. Когда мы пришли, Светлана Владимировна попросила его показать, что он умеет. Он расплакался. А мы вообще пришли не к Светлане Владимировне, а к Игорю Борисовичу Ковалю. Когда мой ребенок расплакался, Игорь Борисович сказал, что ему таких не надо. И Светлана Владимировна забрала его к себе. У них на студии были "стоялочки”. Арсений встал на них, и Светлана Владимировна сказала, что это его атрибут.»

Світлана Бардадимова, керівник циркової студії "Диваки”: «Это первый случай в моей практике, когда восьмилетний ребенок стоит на одной руке. И не просто стоит, но еще и кружится. Это очень достойно не только для меня, но и для него. Арсений очень трудолюбивый. Когда у него получаются сложные элементы, над которыми он работал полгода, то он настолько доволен. Два дня назад он выступал в Бердичеве и показал свой класс: он в горизонте на руках просто ходил. Так, фактически, работают только профессионалы.»

Те, що Арсеній Храпейчук потрапив до п’ятдесятки шоу "Україна має талант” — заслуга як самого хлопця, так і його тренерів. Мати юної зірки переконана: підтримка рідних, друзів та бердичівлян допоможуть Арсенію дійти до фіналу.

За матеріалами ТРК ВІК

Переглядів: 1163 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz