Бердичів Сіті
Середа, 24.04.2024, 15:40
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 23 » Бердичівські свободівці традиційно відзначили День Соборності України
16:01
Бердичівські свободівці традиційно відзначили День Соборності України

22 січня 2015 року у місті Бердичеві свободівці організували одразу два заходи. Перший, який відбувся близько полудня, одночасно з більш ніж сотнею міст України на якому було символічно утворено ланцюг єдності. Другий, о 21-ій годині, на Центральній площі міста - вшанування Небесної сотні та всіх борців за свободу та волю України. Загалом участь в подіях взяло близько сотні учасників. Бердичівські свободівці відродили традицію відзначення Дня Соборності в місті ще у 2012 році.

З того часу, захід єднання української нації в місті відбувається щороку. Виключенням став лише буремний 2014-ий, коли бердичівські побратими були у столиці на Майдані та на вулиці Грушевського.

5 канал. День Соборності на Грушевського (2014) - як це було 

Цього разу виявила бажання організувати подію молода свободівка Наталка Зоз. Місцева організація завжди сприяє в можливостях реалізації здібностей партійців, адже саме від розкриття їх потенціалу залежить майбутнє України.

«Єдність, соборність, впевненість у власних силах – це запорука успіху. Націоналісти завжди перебувають у вирі подій, адже ідея нації органічна і очевидна кожному з нас. Рік тому ми були на Майдані під час Революції Гідності, сьогодні наші бердичівські свободівці боронять Україну від московського окупанта на сході. Але й ми також знаємо, що для міцного фронту, має бути міцний тил. Хлопці мають відчувати нашу підтримку і знати про позитивні зміни, які відбуваються тут – це буде їх найбільше надихати. Саме тому боротьба з корупцією, справжня люстрація чиновників, оздоровлення державного механізму – це наш повсякденний фронт роботи», - наголосив Голова Бердичівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олексій Побережний.

Прес-служба Бердичівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Фото: РІО Бердичів

Категорія: Новини | Переглядів: 839 | Додав: Alexeyntsa | Теги: Олексій Побеержний, бердичівські свободівці, Наталка Зоз, Бердичів Сіті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz