Бердичів Сіті
Неділя, 28.04.2024, 09:53
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 1 » Ми всі рівні перед Богом
00:29
Ми всі рівні перед Богом
Від того, як люди ставляться до тих, кому з різних причин важко або не можливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості суспільства. 

Своїми вчинками та відношенням люди демонструють небайдужість до проблеми повноцінного існування інвалідів в нашому суспільстві. 

Саме одним із таких вчинків став подарунок керівника Житомирської юридичної компанії «Кодекс» Олександра Дмитрука. Подарунком стали візки, для самостійного пересування людей, з ушкодженням опорно-рухового апарату. 

29 листопада Олександр Володимирович подарував такі візки для жителів двох сіл Бердичівського району. В селі Гардишівці – для П’явчука Юрія, а в селі Семенівка для Савчишина Олександра. Обидва хлопці, в свій час, отримали травми і тепер весь час проводять в ліжках. Олександр Дмитрук побажав цим молодим людям якнайшвидшого одужання і виразив сподівання, що пересування у цих візках стане кроком до їх повного одужання та самостійної ходьби. Юрій та Олександр подякували Олександру Володимировичу за подарунок та увагу до них. 

Під час передачі візків були присутні сільський голова села Іванківці Микола Миколайович Шеретун та секретар Гардишівської сільської ради Лідія Іванівна Яворська. Вони також в свою чергу подякували Олександру Дмитруку за подарунки та за увагу до проблеми людей, яким це вкрай необхідно. 

Віталій Гончарук


Категорія: Новини | Переглядів: 604 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz