Бердичів Сіті
Середа, 08.05.2024, 02:01
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 28 » Підсумки Міжнародного турніру з боксу в Бердичеві
21:39
Підсумки Міжнародного турніру з боксу в Бердичеві
22 червня 2013 року у місті Бердичеві завершився XV Міжнародний турнір з боксу серед молоді на призи братів Кличків, який має статус «А» - один із найпрестижніших в боксі. 

Міжнародний турнір з боксу серед молоді традиційно збирає у Бердичеві боксерів із усього світу. З 18 по 22 червня 2013 року у турнірі взяли участь спортсмени з чотирьох континентів. Серед країн-учасниць: Україна, Азербайджан, Грузія, Греція, Вірменія, Ізраїль, Казахстан, Киргистан, Китай, Молдова, Росія, США, Туніс. 

Фіналістів та гостей турніру привітав засновник фонду братів Кличків, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко. 

Переможців визначено в 10 вагових категоріях – до 49 кг., де кращим став українець Дмитро Замотаєв; до 52 кг. – Антоніо Варгас (США); до 56 кг. – Лонг Вонг (Китай); до 60 – Віктор Терещук (Україна); до 64 кг. – Ярослав Самофалов (Україна); до 69 кг. – Карім Мартін (США); до 75 кг. – Олександр Хижняк (Україна); до 81 кг. – Влад Михайлов (Україна); до 91 кг. – Магзан Базарбай (Казахстан); 91 кг. і більше - Владислав Сіренко (Україна)

Команда українських боксерів отримала першість у командному заліку, завоювавши 6 золотих, 5 срібних і 6 бронзових медалей. Найкращим боксером турніру став Чемпіон світу серед молоді полтавчанин Олександр Хижняк, який отримав приз від фонду братів Кличків. 

У церемонії нагородження переможців турніру взяли участь титуловані боксери, серед яких Чемпіон Європи WBO Сергій Федченко, переможець турніру на призи братів Кличко в 2000 році Дмитро Нікулін, Чемпіон світу серед молоді Хусейн Байсангуров, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2011 року Володимир Матвійчук. 

За підсумками змагань визначиться кінцевий склад збірної України, яка візьме участь у молодіжному чемпіонаті світу в Роттердамі.

Категорія: Новини | Переглядів: 550 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz