Бердичів Сіті
П`ятниця, 19.04.2024, 22:29
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 1 » Подробиці пожежі в Бердичеві: чотирирічний хлопчик загинув, його молодша сестричка та мати - в реанімації
14:13
Подробиці пожежі в Бердичеві: чотирирічний хлопчик загинув, його молодша сестричка та мати - в реанімації
О 16:40 31-го січня до оперативно-диспетчерської служби «101» Бердичівського районного управління МНС надійшло повідомлення, що з квартири на сьомому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, що по вулиці Дзержинського, йде дим. Кілька хвилин знадобилося вогнеборцям, щоб на пожежному автомобілі АЦ-40 та автодрабині АД-30 прибути на місце події.

На шляху до палаючої квартири рятувальників зупинили броньовані двері. Сусіди повідомили, що в осередку пожежі можуть бути господарка з дітьми. Одночасно інші бійці МНС по висувній драбині піднялися на балкон. Двері були відкрити зсередини. Вогнеборці негайно провели розвідку, в результаті якої були виявлені жінка та двоє дітей в непритомному стані. Потерпілих евакуювали та передали лікарям «швидкої допомоги». 

27-річна мати, її 4-річний син та 3-річна дочка у важкому стані з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовані до реанімаційних відділень районної та обласної лікарень. На жаль, хлопчик помер, так і не прийшовши до тями. О 17:45 пожежа ліквідована. Вогнем знищено домашнє майно в одній із кімнат.

Як повідомив працівник прес-служби УМНС в Житомирській області Сергій Уланов, за попередньою версією причиною пожежі стало коротке замикання в електромережі.

Повідомляє http://www.zhitomir.info



Переглядів: 890 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz