Бердичів Сіті
Субота, 18.05.2024, 18:30
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 12 » При Житомирській ОДА діє спеціальна комісія по тарифам чи буде результат для бердичівлян?
13:02
При Житомирській ОДА діє спеціальна комісія по тарифам чи буде результат для бердичівлян?
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник в ході Всеукраїнської селекторної наради зазначив при цьому, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг не переглядала тарифи. 

У 2013 році перегляд тарифів здійснювався лише органами місцевого самоврядування. Переглядали тарифи на житлово-комунальні послуги всі регіони, окрім Дніпропетровської області, міст Києва та Севастополя. При цьому діапазон зміни тарифів та їх розмір є досить різними. 

Окремо Міністр звернув увагу на те, що органами місцевого самоврядування порушується законодавство щодо введення в дію тарифів на житлово-комунальні послуги. Зокрема порушуються вимоги про завчасне попередження (не менш ніж за 15 днів) про введення в дію нових тарифів. 

За словами заступника Міністра-керівник апарату Андрій Білоусов поінформував, що Мінрегіоном направлено листи до обласних держадміністрацій з вимогою забезпечити до 1 липня утворення на місцях постійно діючих робочих груп з питання перевірки економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги, до складу яких входитимуть, у тому числі, представники Державної інспекції України з контролю за цінами та представники територіальних відділень Антимонопольного комітету України. 

Станом на 4 липня 2013 такі робочі групи вже утворено 9 регіонах: АР Крим, Волинській, Донецькій, Житомирській, Київській, Миколаївській, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях. 

«При цьому вони не просто повинні бути утворенні, вони мають працювати та забезпечувати перевірку, аналіз економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги», - наголосив Міністр. Про це повідомляє RuporZT

Чи вплине утворення комісії на перегляд нещодавно встановлених необгрунтованих тарифів у місті Бердичеві за комунальні послуги та вивіз сміття компанією-монополістом ТОВ «Полісся-Екосфера» поки не відомо. Нагадаємо, відповідні рішення про підвищення тарифів були підписані мером Бердичева Василем Мазуром.
Категорія: Новини | Переглядів: 619 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz