Бердичів Сіті
Вівторок, 07.05.2024, 13:33
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 18 » У Бердичеві можливі масові бійки молоді
00:18
У Бердичеві можливі масові бійки молоді
Інформаційна акція про шкоду пива у Бердичеві організована громадською організацією «Тверезий Житомир» може призвести до масових зіткнень молоді. Любителів алкоголю в «славному місті» роздратував намір поборників тверезого способу життя вилити в каналізацію алкогольні напої. Погрози з’явилися у найбільш чисельній групі «Бердичів» соціальної мережі ВКонтакті. Відкрите опитування ставило вибір перед учасниками «Пайдьош разагнать мітінг?». 

Виявили бажання йти 73 особи (31,6%) опитаних, з них 31 неповнолітній і 21 жінка. Не підуть 40 людей (17,3%), половина з яких має 18 років, а також 15 жінок. Виливати інше пиво (але не «Бердичівське» - авт.) закликала організаторів переважна більшість голосуючих - 118 (що складає 51,1%). З них лише пів сотні повнолітні і переважна більшість з усієї жіночої аудиторії – 48. Станом на вечір 18 жовтня проголосував 231 учасник групи.

Головним провокатором зіткнень молоді в місті Бердичеві виступив користувач мережі ВКонтакті Лєонід Шємякін, який запропонував «собраца і разагнать мітінг» напередодні акції в четвер 17 жовтня опівночі. Бердичівлянин навчається в Київському політехнічному інституті, закликає шукати себе «біля бурси, там де два трактори», за світоглядом «Іудаїст». Цікаво, що хлопець своє ставлення до сигарет та алкоголю на люди характеризує як різко негативне та негативне відповідно. А ось надихає захисника пивного алкоголізму «життя без спідньої білизни». 

Не менш суперечливими та оригінальними виявилися й фото активіста в соціальній мережі ВКонтакті.   

Як ставиться до закликів сина, його мама, Ірина Василівна, поки з’ясувати не вдалося. Які заходи охорони громадського порядку в місті Бердичеві збираються здійснювати правоохоронні органи достеменно не відомо. Чому так багато молоді готові захищати спиртне ціною власного здоров’я читайте згодом.


Категорія: Новини | Переглядів: 1003 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz