Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 12:35
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 12 » У Бердичеві за 17 мільйонів реконструюють Палац культури на Європейській
11:14
У Бердичеві за 17 мільйонів реконструюють Палац культури на Європейській

Міський Палац культури ім.Шабельника О.А. 30 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Артхаус» на реставраційно-ремонтні роботи з відновленням функції театру в будівлі по вул. Європейська, 21. Вартість угоди склала 17,30 млн грн. Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель».
Згідно з техобстеженням 2013 р. загальний стан будівлі оцінюється як непридатний до нормальної експлуатації. Реставраційно-ремонтні роботи передбачають збереження первинного стану несучих конструкцій і внутрішнього інтер’єру з поверненням його історичного вигляду і цінності, як пам`ятки історії. 
До кінця травня 2016 р. у будівлі повинні частково перекласти й посилити стіни, замінити покриття, дах і перекриття, вікна й двері, реконструювати декоративні елементи, замінити комунікації та встановити нову сантехніку, здійснити благоустрій та озеленення території.
Власником житомирської фірми «Артаус» є Михайло Лисак, за останні шість років фірма виграла тендерів на 90,45 млн грн. Єдиним допущеним конкурентом стало ТОВ «Подік» Анатолія Подіка. Третього учасника, ПП «Проф Альянс» відхилили за відсутність досвіду виконання аналогічних замовлень.

Довідково:
Будівля театру зведена в 1908 році як закрите приміщення для ковзання на роликових ковзанах. У 1911 році перебудували під міський театр «Експрес» для здачі в оренду заїжджим гастролерам. У травні 1919 року театр був націоналізований і отримав назву Перший радянський театр. До 1944 року не мав постійної трупи, у ньому виступали заїжджі актори з Москви, Києва, Одеси та ін. З 1959 по 1995 рр. у приміщенні знаходився міський, з 1996 по 2013 рік – районний Будинок культури.

Категорія: Новини | Переглядів: 1307 | Додав: О_Тростянський | Теги: наші гроші, бердичів, тендера | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz