Бердичів Сіті
Неділя, 28.04.2024, 22:46
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 9 » В Бердичеві вилили алкоголь в унітаз. Ексклюзивне ВІДЕО
00:23
В Бердичеві вилили алкоголь в унітаз. Ексклюзивне ВІДЕО
У Бердичеві вилили в каналізацію пиво та вино. Люди зробили такий відчайдушний крок після двогодинної інформаційної акції про шкоду алкоголю. Представники громадської організації «Тверезий Житомир» спільно з місцевими активістами навели приклади як організм людини реагує на спиртне. Гепатоз, цироз, далі рак – такий шлях проходить печінка алкозалежного. Щодо серця, то воно з часом захлинається кров’ю, а медики у таких випадках констатують інфаркт. Навіть невелике застілля з оковитою на столі призводить до відмирання тисяч клітин головного мозку. 


Організатор акції Павло Коваль каже, ще три роки тому сам міг перехилити чарчину. Але тепер він непримиренний борець з зеленим змієм. Знає, до яких незворотних змін призводить навіть не часте вживання спиртного. Впевнений, що ситуацію можуть змінити навіть 8 відсотків небайдужих українців: «Дуже багато людей, особливо молодь, починають розуміти, що потрібно щось робити. Необхідно змінювати ситуацію. Український народ вимирає і нас нічого доброго не чекає, якщо буде продовжуватися споювання України і вживання тютюнових наркотичних виробів»

Вже майже 10 років Україна входить в першу п’ятірку рейтингу «п’яних» країн світу. Рівень вживання алкоголю, згідно з офіційним даними, складає 15,6 літрів абсолютного спирту на людину в рік. Причому в середньому у світі це – 6 літрів. А в 2008 році Всесвітня організації охорони здоров’я взагалі заявила, що наша країна на першому місці в світі по дитячому алкоголізму. В невеликих містах ситуація значно гірша. 

Василь Складанюк, Завідуючий наркологічним відділенням Бердичівської Центральної міської лікарні:
«Особливого поширення серед дітей набуло вживання пива. За останні декілька років, кількість пивних алкоголіків – дітей, підлітків зросло в 10 раз». 
Олександр Мулик, учасник акції: «Необхідно, щоб люди знали, що вони вживають, як шкодить здоров’ю вживання алкоголю - пива, горілчаних виробів, і які наслідки після цього» 



По завершенню акції активісти прийшли на прохідну найбільшого пивзаводу в Житомирській області, щоб передати статистичну інформацію про кількість людей, які гинуть щорічно в Україні від вживання пива та інших алкогольних виробів. Так як дирекції на місці не було, а охоронець навідріз відмовився приймати листа – прихильники тверезого способу життя залишили його просто у брамі.

 
Автор: Олексій Побережний
Відео: Олександр Шах
Категорія: Новини | Переглядів: 637 | Додав: Alexeyntsa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz