Бердичів Сіті
П`ятниця, 29.03.2024, 09:53
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 9 » З 5 січня розпочалася реєстрація осіб для проходження ЗНО. Інфографіка: як формується бал вступника до ВНЗ.
16:13
З 5 січня розпочалася реєстрація осіб для проходження ЗНО. Інфографіка: як формується бал вступника до ВНЗ.

З 5 січня до 20 лютого 2015 року здійснюється реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання (надалі – ЗНО).


Особи, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році, проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти: українська мова і література (обов’язковий), історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.
Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право   на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

 

Особа, яка є учнем (слухачем, студентом) професійно-технічного, вищого навчального закладу, що здобуває повну загальну середню освіту в поточному навчальному році, або випускником загальноосвітнього навчального закладу минулих років для здійснення реєстрації обов’язково повинна мати:
• Дві ідентичні фотокартки розміром 3х4 см.
• Копію паспорта громадянина України (сторінка №1 з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження), а у разі його відсутності – один з документів, що його замінює:

для особи, яка народилася після 01 вересня 1998 року, – копія свідоцтва про народження;
для особи, яка звернулася за захистом в Україні, – копія довідки про звернення за захистом в Україні;
для особи, яка згідно з чинним законодавством проживає на тимчасово окупованій території (Автономна Республіка Крим, м. Севастополь) або на території населених пунктів, зазначених у Переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 року №1085-р, але навчається за дистанційною або екстернатною формою навчання в навчальних закладах, розташованих на території, де органи державної влади здійснюють у повному обсязі свої повноваження, – довідка з навчального закладу з фотокарткою;
для інших осіб – копія одного з документів, передбачених частиною першою статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

• Оригінал довідки з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту в 2015 році в професійно-технічному/вищому навчальному закладі І-ІІ рівнів акредитації, або копію атестата для випускників минулих років.
Особа, яка є учнем (слухачем, студентом) професійно-технічного, вищого навчального закладу, що здобуває повну загальну середню освіту в поточному навчальному році, або випускником загальноосвітнього навчального закладу минулих років, повинна надіслати рекомендованим листом до відповідного регіонального центру заяву-реєстраційну картку, сформовану у спеціальній програмі, розміщеній на веб-сайтах Українського й Вінницького регіонального центрів оцінювання якості освіти (Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua), Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (www.vintest.org.ua) та вищевказаний перелік документів.

Зверніть увагу! Реєстрацію випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста організовують та проводять заступники директорів з навчально-виховної роботи відповідного навчального закладу. Тому, випускники поточного навчального року спільно з особами закладу, які відповідають за реєстрацію, в установлені строки формують комплект документів та відправляють рекомендованим листом до відповідного регіонального центру.

Тестування розпочнеться 24 квітня (українська мова і література) і завершиться 26 червня (хімія):

Основна сесія

24 квітня - українська мова і література
3 червня - французька мова
5 червня - німецька мова
8 червня - іспанська мова
10 червня - англійська мова
12 червня - математика
15 червня - російська мова
17 червня - біологія
19 червня - історія України
22 червня - фізика
24 червня - географія
26 червня - хімія

 

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання проводитимуть з 09 червня по 09 липня 2015 року.

Випускники минулих років, учні, слухачі, студенти ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а. мають змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, розміщеної на веб-сайтах Українського й Вінницького регіонального центрів оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua або www.vintest.org.ua).

Особам, які з будь-яких причин не зможуть самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, варто звернутися за допомогою до пункту реєстрації, який створено на базі управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради (пл. Центральна, 1, каб.№65).

У пункті реєстрації здійснюється інформаційно-роз’яснювальна робота з питань реєстрації для участі в ЗНО та надається допомога у формуванні заяв-реєстраційних карток.

Адреса пункту реєстрації: м. Бердичів, пл. Центральна, 1, управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради, каб.№65.

Телефон для довідок: 0(4143)2-40-70. 
Міська рада Бердичева

Корисна інфорграфіка: як формується конкурсний бал вступника у Вищий навчальний заклад:

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 693 | Додав: О_Тростянський | Теги: ЗНО, освіта, бердичів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz