Бердичів Сіті
Четвер, 28.03.2024, 13:48
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 9 » Житомирщина-кримінальна. Хроніка з 5 по 9 березня
12:44
Житомирщина-кримінальна. Хроніка з 5 по 9 березня
76 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 47 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 18 крадіжок чужого майна, шахрайство, 3 факти нелегального зберігання зброї, 2 випадки незаконного обігу наркотиків та інші.

48 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

5 березня до Коростенського МВ звернувся житель райцентру, 1967 р.н., з заявою про те, що із його гаража невідомим викрадено 4 шини та запчастини до автомобіля «ВАЗ». Загальна сума збитку становить 10 тисяч гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали двох 19-ти та 21-річних непрацюючих місцевих жителів, в яких викрадене частково вилучено.

7 березня до Бердичівського МВ звернувся житель райцентру, 1968 р.н. Чоловік повідомив про те, що із його дачного будинку невідомим викрадено бензопилу вартістю 3 тисячі гривень.

Дільничні інспектори спільно із працівниками карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного непрацюючого місцевого жителя.

6 березня 33-річна жителька обласного центру заявила до Корольовського РВ міліції про те, що із її квартири, куди невідомий зайшов через незачинені вхідні двері, викрадено ноутбук «Асус» вартістю 3 тисячі гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного непрацюючого жителя Полтавської області, в якого викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Не забувайте, що потенційна можливість потрапляння сторонніх осіб до вашої оселі залежить від вас самих.
Тому радимо дотримуватися елементарних правил безпеки:
1. Потурбуйтеся про те, щоб до вашої оселі вели міцні двері. Зверніть увагу на надійність замків.
2. На вікнах квартир, розташованих на перших поверхах, а також поблизу пожежних драбин, труб газифікації тощо обов’язково мають бути металеві грати;
3. Залишаючи домівку навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки та вікна. Перебуваючи вдома, не залишайте двері своїх осель незамкненими.
4. Не зберігайте в помешканні великі суми грошей та інші цінні речі.
Переглядів: 740 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz