Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 05:20
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 11
Напередодні 8 березня один із жителів м. Бердичева Житомирської області намагався презентувати своєрідний подарунок окремим мешканцям виправної колонії. Чоловіка затримали під час нестандартної спроби доставки на територію спеціалізованого закладу загадкового пакету.

Як розповів начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір, уночі увагу охоронників колонії привернув легковий автомобіль, що декілька разів проїхав вздовж периметра її території, виконуючи незрозумілі маневри. Врешті з іномарки вийшов молодик і наблизився до паркану із колючим дротом, спробувавши при цьому закинути через нього невеличкий згорток.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, що прибула за викликом на місце події, разом з працівниками колонії затримали чоловіка. Він виявився 25-річним місцевим жителем, що лише 1,5 місяця, як звільнився з місць позбавлення волі.

У його незаконній передачі знаходилось 2 поліетиленових згортка з наркотичною сировиною, за висновком експертів, канабісом вагою майже 150 гр.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 д ... Читати далі »
Просмотров: 660 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

10 марта в Богунский райотдел милиции обратился житель Житомира, 1975 г.р., с заявлением о том, что из его квартиры неизвестным похищены золотые и серебряные ювелирные изделия, и бижутерию, чем вызвано материального ущерба на общую сумму почти 6,5 тысяч гривен.

Сотрудники милиции по подозрению в совершении преступления задержали 39-летнего неработающего ранее судимого жителя г.Бердичева, у которого похищенное изъято.

23 преступления зарегистрировано дежурными частями УМВД Украины в Житомирской области на протяжении прошлых суток, 18 из них сотрудники милиции уже раскрыли а именно: 4 кражи чужого имущества, 1 факт незаконного хранения оружия, 5 случаев незаконного оборота наркотиков и другие.
Просмотров: 718 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

За інформацією телеканалу ВІК, дві гривні – це мінімальна ціна, яка б на сьогодні могла задовольнити потреби перевізників.

Адже невпинно зростають ціни на паливо, запчастини, фактично, на всі складові роботи. Попередньо члени виконкому бердичівської міської ради погодили підвищення тарифів. Далі розрахунки розглядатимуть в міністерствах транспорту та економіки, після чого й буде винесене остаточне рішення. Сьогодні за одну поїздку бердичівляни платять одну гривню 25 копійок або півтори гривні.

Питання про підвищення плати за проїзд у маршрутках наразі дискутується і в обласному центрі. Тут перевізники пропонують підняти тариф з нинішніх гривні п’ятдесят до двох п’ятдесят. А вже завтра виконком житомирської міської ради розгляне підвищення ціни за проїзд в електротранспорті – з гривні до гривні п’ятдесяти.
Просмотров: 717 | Добавил: kaskader | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz