Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 10:29
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Березень » 30
У Бердичеві 28 березня близько 8 години вечора загорівся довоєнний дерев’яний будинок на два поверхи.

Як повідомляє телекомпанія ВІК, на місце події виїхало відділення окремого поста, згодом до нього приєдналися ще дві цистерни з водою та автодрабина.

Валерій Вітковський, начальник окремого поста СДПЧ-9: "Внаслідок розвідки було встановлено, що будинок старий, довоєнного часу забудови, має подвійне перекриття. Складністю гасіння пожежі було те, що вогонь розповсюджувався по пустотах. Тому викликали додаткові сили, автомобілі встановили на вододжерела. Пожежу було локалізовано, розбиралися перекриття”.

У двоповерхівці більше двадцяти квартир. На момент займання частина мешканців були вдома. Вони відчули запах горілого, услід за яким з’явився дим. Його джерело люди шукали у всіх квартирах, аж доки не зрозуміли, що воно знаходиться на першому поверсі.

Тетяна Смоляр, погорілиця: "Почали стукати в двері, відкрив хлопець. Я кажу: Денис, у вас щось горить. А він: не може бути. Проте взяв ключі, відкрив кухню, вона окрема загальна, а звідти вже дим і полум’я. Його мати залишила включену душову кабінку, сама пішла кудись. І сталось замикання”.

Анатолій Володимирович, погорілець: "Я з роботи прийшов, бачу — дим. Підійшли до першого поверху, покликали господарів, ті відчинили двері, а по ... Читати далі »
Просмотров: 809 | Добавил: kaskader | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz