Бердичів Сіті
Понеділок, 29.04.2024, 00:21
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2012 » Липень » 02
Відтепер Bing Maps знає адреси в Бердичеві. Компанія Microsoft днями розпізнала вулиці та номери будинків українських міст. Пошук за точною адресою тепер виводить місцезнаходження на мапі.

Bing Maps «розуміють» пошуковий запит українською мовою, але назви вулиць виводять англійською, повідомляє інтернет-видання Wacher.

Журналісти Бердичів СІТІ вирішили перевірити це на віддаленій вулиці в районі Корніловки. Тепер Мучну та інші транспортні артерії нашого міста ви можете побачити як у вигляді дорожньої мапи, так і у вигляді знімків із супутника.
Категория: Новини | Просмотров: 856 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.07.2012 | Комментарии (0)

6 липня у мальовничому селі Іванківці Бердичівського району на Житомирщині відбудеться 25-е Ювілейне Міжнародне фольклорне свято "Івана Купала". Кулінарне шоу, пивний фестиваль, театралізоване дійство, знамениті зірки естради, море призів і океан позитиву. Усе це і багато іншого очікуватиме на гостей, що завітають на Купала в Іванківці.

Найцінніше, що вдалося зберегти в Іванківцях , – це прадавні поліські традиції – фольклорне та етнографічне багатство нашого краю. Вже багато років поспіль прадавні купальські обряди відтворюють тут переможці фестивалю «Червона рута» – прославлений фольклорний гурт «Джерельце».

На гостей свята чекає феєричний концерт зірок української естради та гумору. Хедлайнерами стануть лауреати телевізійного мега-шоу «Голос країни» – Олександр Воєвуцький і Тоня Матвієнко. Гумору до їхньої співочої компанії додадуть зірки телешоу «Україна має талант» та «Минута славы» – ансамбль «ЧІП». Очікується приїзд на фестиваль славетної землячки іванківчан – народної артистки України Антоніни Червінської.

Очікується приїзд гостей та друзів зі США, Ізраїлю, Канади, Німеччини, Білорусі та Росії.

Організатор – Житомирська юридична компанія "КОДЕКС" – щиро запрошує нових та вірних друзів в Іванківці на гарне Купальське свято!

Початок – о 18.00.
... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 925 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.07.2012 | Комментарии (0)

Українці систематично чують з центральних телеканалів про безчинства та відчуття вседозволеності депутатів різних рівнів. Нещодавно наше чудове місто Бердичів теж стикнулося з нахабством депутата-комуніста Бердичівської міської ради. Наприкінці минулого року послідовник ідеології марксизму-ленінізму жорстоко побив свою сусідку спортивним знаряддям буржуйської гри бейсбол – бітою. Внаслідок неврівноваженості депутата-комуніста жінка отримала чисельні удари та перелом руки, якою вона закривалася від невмотивованої атаки обранця бердичівлян. Потерпіла звернулася до міліції, яка виявила при обшуку ще більшу неповагу до закону України – чолов’яга в своєму помешканні тримав незареєстровану вогнепальну зброю і боєприпаси до неї, пояснити походження яких не зміг.

Судовий процес відкрив прізвище депутата делегованого Бердичівською Компартією до органу місцевого самоврядування - Пузиренко Григорій Іванович. Результатом розгляду інциденту за участю «червоного представника» стало визнання його винним за незаконне зберігання вогнепальної зброї і нанесенні тілесних ушкоджень. Суд зобов'язав його виплатити матеріальну компенсацію за лікування і моральну шкоду, а також засудив його до позбавлення волі строком на півтора року. Через те, що підсудному 65 років вирок виконуватиметься умовно.

Чергова сесія ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 721 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 02.07.2012 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz