Бердичів Сіті
Неділя, 19.05.2024, 19:09
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 35 36 »
Днями інтернет-простір нашого міста просто розірвала поява нового сайту БердичівЛІКС http://bleaks.info/ . Про значну кількість інформації розміщеної на даному ресурсі говорять бердичівляни, але про них ніколи не пишуть місцеві ЗМІ. Провокативні заголовки не залишають байдужими жодного читача. Йдеться зокрема про реальні політичні репресії в місті, відверті ознаки корупції місцевих чиновників, а також нахабність перших осіб міста. На даний момент зокрема згадуються Василь Мазур, Анжеліка Лабунська, Олександр Ревега, Віталій Бойков, Михайло Май, Лариса Фещук, Олексій Ястремський та багато інших. Автори та власники сайту наразі невідомі, а всі матеріали публікуються під ніком «julian», що мабуть є натяком на Джуліана Асанджа. 

Нагадаємо, WikiLeaks — міжнародна організація, що займається витоками таємної інформації та її подальшою публікацією на своєму сайті. Джерела інформації завжди залишаються анонімними. Нажаль, поки користувачі БердичівЛІКСу не можуть додавати самостійно інформацію.
Категория: Новини | Просмотров: 1247 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

Серед ночі 30 листопада бійці загону спеціального призначення «Беркут», застосувавши спецзасоби та грубу силу, розігнали акцію протесту на Майдані Незалежності в Києві («Євромайдан»). Надходить інформація про розгони «євромайданів» у обласних центрах України. 

Акція тривала безперервно з 21 листопада і відбувалася у відповідності до Конституції України, зокрема, до її 39-ї статті, яка гарантує українським громадянам свободу мирних зібрань. 

Акція не була заборонена судом. 

Застосування сили силовиками та розгон «Євромайдану» є прямим порушенням української Конституції та європейської Конвенції із захисту прав людини та основоположних свобод. 

Українська влада, розігнавши «Євромайдан», фактично здійснила антиконституційний переворот, скасувала дію Конституції, яка гарантує українцям громадянські права.
Попри цей факт ми закликаємо українців вийти на акції протесту проти цього антиконституційного перевороту. 
Категория: Новини | Просмотров: 689 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

Сьогодні о 6-тій годині ранку з двох точок міста Бердичева відбувся виїзд до столиці України на підтримку політики влади. Як нам стало відомо з достовірних джерел, люди з Бердичівського району їхати не хочуть, але це традиційно "добровільно-примусовий виїзд бюджетників". За поїздку обіцяють 100 гривень. Від міської організації Партії Регіонів виїхало два автобуси (багато пустих місць) керувала посадкою особисто депутатка-регіоналка Лариса Фещук, від райдержадміністрації від'їхав малий бус і автобус (в ньому більше половини місць порожні), керував один з чиновників РДА.
 
Нагадаємо, сьогодні робочий день, а тому участь чиновників на таких заходах є забороненими. Особини в автобусах спілкуються не охоче, опускають очі. 

Бердичівська «масовка» прямує на Європейську площу, де встановлена сцена, з якої виступають керівники промислових підприємств, студенти, а також депутати Верховної Ради від фракції Партії регіонів. 

Учасники акції тримають в руках плакати з гаслами: "Президент захищає національні інтереси Украї ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 876 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 29.11.2013 | Комментарии (0)

Інформація про зміну євроінтеграційних прагнень на Митний союз від прем’єр-міністра України Миколи Азарова шокувала бердичівлян. Перші незгодні виявили свою позицію на акції з вимогою демонтувати пам’ятник Леніну біля виконкому ще 22 листопада. Саме тоді голови місцевих осередків ВО «Свобода» Олексій Побережний та «Удару Віталія Кличка» Едуарда Томашевського заявили, що «з Леніним йти в Європу абсурдно, так як він ставив собі за мету знищити Україну як державу». Жалюгідність присутніх комуністів лише підтверджувала актуальність твердження «Геть від Москви». Як наслідок, частина демократично налаштованих патріотів ще на акції координувалася для виїзду на ЄвроМайдан у столицю. 

Бурхливий потік людей у вікенд на Європейській площі в Києві надихнув до дій навіть найпесимістичніших бердичівлян. В душах українців розгоралася надія на новий Майдан, який вирішить долю України згідно з волею народу. За нашою інформацією 24 листопада в опозиційних заходах у столиці брало участь близько двох сотень бердичівлян. Менше половини з них діставалися організовано через партійні структури. Переважна більшість – це люди молодого та середнього віку, які працюють на роботі і не мають змоги бути довгий період в гущі подій. Натомість ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 1142 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 28.11.2013 | Комментарии (0)

22 листопада о 16:30 на площі Центральній відбудеться акція протесту проти совєцької пропаганди у місті Бердичеві.
Захід став результатом можливого засудження бердичівлянина через пам’ятник Леніну. Окрім того, нещодавно на Житомирщині у Новоград-Волинську міська рада прийняла рішення про демонтаж комуністичного ідола. 

Жоден бердичівлянин не повинен більше постраждати від злочинної комуністичної ідеології. А місцева влада нарешті має проявити державне мислення та демонтувати Леніна, щоб не соромити громаду перед світом та гостями нашого міста. 

Довідка. Окупація большевицькою Росією в результаті російсько-української війни 1918–1921 років значної частини Української Народної Республіки мала трагічні наслідки для українського народу. В.Ульянов (Лєнін) був ідейним натхненником та безпосереднім засновником злочинної тоталітарної системи, що знищила незлічиму кількість українців війнами, голодоморами, політичними репресіями. Наслідком злочинних діянь Лєніна став Голодомор, який визнано Законом України "Про Голодомор 1932–1933 років в Україні" геноцидом українського народу (стаття ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 694 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 19.11.2013 | Комментарии (0)

Протягом всього свого існування совєтська влада намагалася всіляко оббрехати, знищити, стерти з народної пам'яті будь-які згадки про борців за незалежність України. Але вже впала совєтська влада і наперекір їй імена героїв Другого зимового походу, імена героїв села Базар житимуть вічно. 

У листопаді 1921 року, виконуючи наказ Головного Отамана Симона Петлюри, Повстанська армія УНР під командуванням генерал-хорунжого Юрка Тютюнника вирушила в похід з метою підняти всеукраїнське повстання проти більшовицької влади. Вона була поділена на три армійські групи. Волинська група була найчисленнішою з трьох маючи в своєму складі 902 вояки. 

Погано озброєне з'єднання українських патріотів вирушило назустріч переважаючим силам більшовиків. Кожен розумів складність поставленого завдання, проте ніхто не занепадав духом, не виказував страху. Шлях пролягав через Полісся. Їм вдалося знищити загін чекістів, кілька продзагонів і навіть ненадовго захопити Коростень. Проти повстанців були кинуті кавалерійські частини під командуванням одного з кращих більшовицьких командирів Григорія Котовського. Виснажливі бої з переважаючими силами ворога заверши ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 669 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 16.11.2013 | Комментарии (0)

7 листопада невідома група осіб повісила гранітну табличку з іноземними написами на пам’ятнику Котовському в місті Бердичеві. Особи пенсійного віку стверджували, що радянський бовван «гєрой гражданскай вайни». Місцеві свободівці оперативно направили запит на інформацію міському голові з приводу події. Вже через тиждень табличка безслідно зникла, а у відповіді чиновники зазначили, що «при обстеженні 13.11.2013 року дошка на пам’ятнику була відсутня». Дозволів на встановлення жодних таблиць у невідомих пенсіонерів не було, а влада взагалі відхрещується від цієї події. 

Голова Бердичівської міської організації ВО «Свобода» Олексій Побережний відзначив необхідність демонтажу ката української нації: «Ті, хто встановили табличку, очевидно, досі вважають, що їм закони не писані. Проте вони забувають, що для українців постать Котовського – це в першу чергу випалені села, понівечені долі людей та знищення сотень патріотів під селищем Базар на Житомирщині. Саме тому альтернативи демонтажу пам’ятника цьому нелюду немає». 

Довідково: 18 листопада над полонениими учасниками Другого Зимового ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 789 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 14.11.2013 | Комментарии (0)

Позовну заяву Бердичівської міжрайонної прокуратури господарський суд Житомирської області задовольнив у повному обсязі та прийняв рішення, яким зобов’язав Бердичівську міську раду прийняти у комунальну власність два житлових будинки на 14 квартир.
 
Усупереч вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»», орган місцевого самоврядування ухилявся від розгляду у встановленому порядку питання щодо прийняття до комунальної власності об’єктів соціальної інфраструктури підприємства-банкрута. 

За втручання органів прокуратури Бердичівська міська рада зобов’язана виконати рішення суду та прийняти у комунальну власність будинки. 

Прес-служба прокуратури Житомирської області
Категория: Новини | Просмотров: 597 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 12.11.2013 | Комментарии (0)

Мегапопулярний співак Дзідзьо був за останній рік в Бердичеві двічі. В одну з таких чудових миттєвостей він завітав на місцеву радіостанцію LIVE FM. Про що спілкувалися ведучі ефіру з молодим та енергійним дідуганом ви маєте змогу побачити та почути у цьому відео. Зокрема, ви зможете дізнатися як Дзідзьо виконує пісні Лучіано Паваротті і багато іншого. 

Категория: Новини | Просмотров: 870 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 11.11.2013 | Комментарии (0)

У Бердичеві вилили в каналізацію пиво та вино. Люди зробили такий відчайдушний крок після двогодинної інформаційної акції про шкоду алкоголю. Представники громадської організації «Тверезий Житомир» спільно з місцевими активістами навели приклади як організм людини реагує на спиртне. Гепатоз, цироз, далі рак – такий шлях проходить печінка алкозалежного. Щодо серця, то воно з часом захлинається кров’ю, а медики у таких випадках констатують інфаркт. Навіть невелике застілля з оковитою на столі призводить до відмирання тисяч клітин головного мозку. 


Організатор акції Павло Коваль каже, ще три роки тому сам міг перехилити чарчину. Але тепер він непримиренний борець з зеленим змієм. Знає, до яких незворотних змін призводить навіть не часте вживання спиртного. Впевнений, що ситуацію можуть змінити навіть 8 відсотків небайдужих українців: «Дуже багато людей, особливо молодь, починають розуміти, що потрібно щось робити. Необхідно змінювати ситуацію. Український народ вимирає і нас нічого доброго не чекає, якщо буде продовжуватися споювання України і вживання тютюнових наркотичних виробів»

Вже майже ... Читати далі »
Категория: Новини | Просмотров: 643 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 09.11.2013 | Комментарии (0)

Днями наше місто отримало чудове відео з висоти пташиного польоту від неперевершеного місцевого відеооператора Василя Борового. Бердичівлянин вже довгий час експериментує над вдосконаленням передачі реального світу в кадрі. 

У чотирихвилинному відео глядач може побачити найкращі куточки нашого міста: Костел Св. Варвари та фортецю Босих Кармелітів, парк та пам’ятник Тарасу Шевченку, новозбудовану греко-католицьку церкву, неозорі поля та ліси навколо славного міста Бердичева.

 

 

Не забудьте поділитися враженнями з друзями :)
Категория: Новини | Просмотров: 702 | Добавил: Alexeyntsa | Дата: 06.11.2013 | Комментарии (0)

Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz