Бердичів Сіті
П`ятниця, 26.04.2024, 14:23
Меню сайту
Корисні закладки
Відправка СМС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Головна » 2011 » Лютий » 24 » Вперше в Україні: іноземному інвестору дозволили приватизувати землю у Бердичеві
08:29
Вперше в Україні: іноземному інвестору дозволили приватизувати землю у Бердичеві
Два невідкладних питання зібрали бердичівських депутатів на позачергову сесію. Одним із них стало внесення змін до рішення Бердичівської міської ради, що стосувалося закупівлі незавершеного будівництва дитячого садка на 330 місць, яке розташоване на Червоній Горі. Згідно вимог Мінекономіки України, у рішенні відбулася зміна одного пункту на інший.
Таміла Павлішина, заступник Бердичівського міського голови: "Враховуючи зміни у законодавстві, необхідно суто технічно відобразити це у попередньому проекті рішення шляхом зміни п.3 на п.2 ст. 39 Закону "Про здійснення державних закупівель”. Пункт 2 звучить наступним чином: "... відсутність конкуренції, у т. ч. з технічних причин, на товари, роботи й послуги, що можуть бути поставлені, виконані чи надані лише певним постачальником (виконавцем) за відсутності при цьому альтернативи”. Пункт 3-й звучить так: "... виникнення термінової потреби у товарах, роботах й послугах, у т. ч. необхідних для оперативної чи негайної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, обмеження у часі та непідконтрольних обставин, що їх не можна було уникнути”... Тобто, ми цей пункт № 3 міняємо на пункт № 2.”

Друге питання, що його розглянули місцеві народні обранці, стосувалося ТОВ "ІНКО-ФУД Україна”. Свого часу його власник — поляк Кшиштоф Стемпень — виявив бажання побудувати у Бердичеві м’ясопереробний завод, на що отримав дозвіл міської ради. Землю йому було надано в оренду.
Василь Мазур, Бердичівський міський голова: "Інвестор звернувся до нас із пропозицією, аби приватизувати земельну ділянку. Ми звернулися до Кабміну, знайшли там підтримку і розпорядженням Прем’єр-Міністра від 14.02.11р дозвіл на продаж земельної ділянки інвестору був наданий. Це є безпрецедентна підтримка нашого міста у залученні інвестицій — такої практики в Україні ще не було.”
Зведення заводу розпочали, на сьогодні вже виконано певну частину будівельних робіт, проінформувала депутатів заступник міського голови Таміла Павлішина, яка оголосила присутнім текст угоди між "ІНКО-ФУД Україна” та Бердичівською міською радою.

Таміла Павлішина, заступник Бердичівського міського голови: "...інших 97 % будівельних робіт вищевказаного об’єкта від кошторисної вартості його будівництва здійснити протягом 32-х місяців з початку будівництва. Після його завершення ... протягом 3-х місяців затвердити Акт виконаних робіт. Провести встановлення обладнання і підготовку об’єкта до випуску продукції. Про результати роботи доповісти Бердичівській міській раді у письмовому вигляді. Терміном до 30.10.2013р ввести в експлуатацію м’ясопереробний цех, і при виході до 2016-го року на планово-виробничі потужності створити на підприємстві не менше 600 робочих місць.”

За матеріалами http://www.trkvik.tv/ 

Переглядів: 839 | Додав: kaskader | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
незаБУДЬМО
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Онлайн радіо
Лайв ФМ 102.0 Бердичів
Онлайн Радио
Друзі сайту




  • Live FM Радіо Бердичівлян
  • Бердичівська ГО "Стимул"
  • Блог Олексія Побережного
  • Категорії розділу
    Новини [338]
    Новини Бердичева
    2024 © Бердичів СІТІ. Всі права захищені. Безкоштовний хостинг uCoz